Celeb / Híresség

A szerelmet keresi a Fekete Vonat lecsúszott sztárja: „Hol van az a lány?”

Fehér Tibor – ismertebb nevén: Beat – felülkerekedhetett a gondjain, mivel úgy tűnik, ismét a szerelmet keresi.

 

 

 

A Fekete Vonat egykori rapperének élete igazi érzelmi hullámvasút, hiszen nemrég még arról szóltak a hírek, hogy Beat munkásszállón nyomorog, ám később onnan is mennie kellett, így utcára került. A Fehér Tiborként is ismert zenész teljesen lecsúszott, de egy ideig úgy tűnt, pozitív fordulat jöhet az életében: talált albérletet, fellépni járt, látszólag a szerelmi élete is kisimult, valamint megszületett a második unokája.

Ezek azonban nem voltak elegendők számára, mivel képtelen volt belenyugodni abba, hogy nem kapta meg a pénzt, ami szerinte a Fekete Vonat jubileumi koncertje után járt volna neki. Mint mondta, semmiképpen nem szeretné lezártnak tekinteni az ügyet, sőt, a jogi lépésektől sem riad vissza, hogy bizonyítsa az igazát. Néhány hónapja viszont aggodalomra okot adó fotó került ki az előadóról, amely a barátait is megrémítette. Beat nagyon lefogyott, lógott rajta minden ruha, az arca be volt esve, fáradtnak tűnik, és még a közeli ismerősei sem látták soha ilyennek.

Beat kálváriája majdnem napra pontosan egy évvel ezelőtt kezdődött a Fekete Vonat jubileumi koncertjén, amelyből egy fillért sem kerestek a zenészek. Legutóbb a 40 kilót leadó Beat már a kedvenc kabátját árulta 80 ezer forintért az interneten. Állandó bevétele továbbra sincs, a családja nem fogadja vissza, alig maradt mellette néhány barátja, de ez sem akadályozza meg abban, hogy a szerelmet keresse. Az elmúlt időszakban egyre gyakrabban jelentkezett a közösségi oldalán, az egyik posztja pedig arról árulkodott, hogy ismét vágyna az érzelmekre, a szeretetre.

Úgy tűnik, mostanra készen állhat egy új kapcsolatra lelkileg, viszont a randevúkhoz helyszínt sem ártana biztosítania. Beat a Hol van az a lány című ikonikus slágerüket osztotta meg egy történetében, amit a Bors

 szúrt ki. Ehhez egy szelfit is csatolt, amihez annyit fűzött: „Hol van az a ❤️?”

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?