Belföld, Celeb / Híresség

Nagy Melanie otthagyta az egyik állását és visszaül az iskolapadba

Nagy Melanie élete 180 fokos fordulatot vett, amióta szakítottak G.w.M-mel. Az édesanya egyedülálló szülőként neveli a két gyermekét, és csak reménykedik abban, hogy egyszer még valóra válhat az álma. Most hatalmas örömhírt jelentett be, miszerint visszaül az iskolapadba mesterszakon tanulni.

 

 

 

A kétgyermekes édesanya már korábban is megmutatta, hogy sokféle területen megállja a helyét, legyen szó divatról, sminkelésről, vagy műsorvezetésről, nemrégiben pedig az is kiderült, hogy nem áll távol tőle a rendvédelem sem. Melanie a Nemzeti Közszolgálati Egyetem hadtudományi karán végzett, ahol nukleáris fegyverkezés szakirányon diplomázott, noha állítása szerint kislányként még színésznő szeretett volna lenni.

Nagy álma válik valóra

A tévés egy ideje új életet kezdett, és most újabb kapuk nyílnak meg előtte: elhatározta, hogy visszaül az iskolapadba. A családalapítás miatt nem volt lehetősége befejezni a tanulmányait, de végre elérkezettnek látta az időt, hogy mester szakra jelentkezzen.

„Nagyot fordult velem a világ az utóbbi időben…” – írta, majd részletezte is a dolgot.

„Életem egyik fontos szakaszát zártam le, ugyanis már nem dolgozom sminkesként. Egy irodában kaptam munkát, szeptemberben pedig folytatom a tanulmányaimat az egyetemen. Nagyon szerettem volna annak idején is megcsinálni a mesterképzést, csak időközben máshogy hozta a sors. Ettől függetlenül mindig ott motoszkált a fejemben, hogy ha készen állok rá és a gyerekek is elég nagyok lesznek, visszairatkozom. Most megkaptam ezt a lehetőséget az élettől, felvettek oda, ahol a diplomámat szereztem, és mesterképzésen folytathatom a tanulmányaimat fejlesztéspolitikai programmenedzsment szakon” – mesélte büszkén az anyuka, aki a másik nagy szenvedélyéről sem mond le.

„A Zha Shej a szívemhez nőtt, aminek a harmadik évadát forgatjuk éppen. Néhány része már látható volt a Dikh Tv-n is” – jegyezte meg a Ripostnak Melanie, aki előtt izgalmas időszak áll.

forrás: blikk.hu 




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?