Celeb / Híresség

Karriert vált Tóth Gabi? Nem fogja elhinni, mibe vágja a fejszéjét az énekesnő

Tóth Gabi egy igazán sejtelmes poszttal jelentkezett közösségi oldalán.

 

 

 

 




 

Az Instagramon közzétett bejegyzésben egészen pontosan azt írja:

„Soha nem gondoltam volna, hogy egyszer erre adom a fejem. Hannival egy időben fogant meg a gondolat, hogy talán mégis meg kellene próbálni…. De mit is? Olvassátok el ezt az interjút és kiderül!”

 

 

 

 

Gabi a csalad.hu-nak adott interjút, amiben szó volt a szülés utáni depresszióról, a kezdeti nehézségekről, élményekről, tapasztalatokról, emellett pedig az is kiderült, hogy Gabi ezentúl a csalad.hu felületén blogol majd, ahol ezeket a fent említett tapasztalatokat az olvasókkal is megosztja majd. Szó lesz karikás szemekről, női lelket próbára tevő pillanatokról, és persze arról is, hogy milyen változással jár az, ha egy kisbaba érkezik a családba.

„Az emberek ki vannak éhezve a valóságra, ami nem mindig olyan szép. Ezt szeretném megmutatni, elmondani az embereknek. Azt, hogy ez az állapot a nehézségekkel együtt szép, és egy igazi nagy kaland. Szeretném, ha a nők úgy érezhetnék a bejegyzéseim olvasásakor, hogy kifújhatják a levegőt, mert szinte mindenki jó anya, és mindenkinek büszkének kell lennie arra, hogy ezt végig tudja csinálni. Látniuk kell, hogy ebben a helyzetben az élet mindenkinek ugyanazt adja. A híres emberek is ugyanúgy megjárják és megszenvedik ezt az utat, ezért nem szabad rosszul éreznie magát egyetlen nőnek sem a kezdeti nehézségektől. Nekem nagy követőtáborom van, őket el tudom érni a magam felületén is, de ők elsősorban énekesnőként kezdtek el követni. Egy olyan magazinban viszont, amelyik a családokra fókuszál, a nőket, az anyákat igyekszem megszólítani. Úgy gondolom, jó helyen vannak az írásaim, hiszen azokhoz ér célba, akiknek szánom őket.” – mondta Gabi a lapnak adott interjújában.

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?