Egyéb

VV Csaszival már szóba sem áll a barátnője: „Nem tudom elérni sehogy”

VV Csaszi sokkal többet veszített a ValóVilág játékában, mint hitte volna: feladta a küzdelmet, így nem vihette haza a hatalmas összegű nyereményt, és a luxusbörtönben történtek után barátnője sem beszél vele.

 

 

 

VV Csaszi szingliként költözött be a ValóVilág12 villájába, ugyanis először letagadta 7 éves párkapcsolatát. Később villatársai keltek a barátnője védelmére, amikor látták, hogy a srác túl közel került VV Verához. VV Dzsigeri és VV Geri nem tudták megakadályozni az elkerülhetetlent, ami Csaszi játékának – és lehet, hogy párkapcsolatának – végéhez vezetett – írja az RTL.

Dzsigeri és Geri arra intették Csaszit, hogy álljon ellen Verának, a versenyző azonban erre nem volt képes. A ValóVilág kamerái előtt estek egymásnak, majd a kis tücsök megszólalt a fiú vállán, no meg a több tízmilliós nyeremény kezdett lebegni újra szemei előtt.

Végül VV Csaszinak búcsút kellett vennie a hatalmas vagyontól, ugyanis feladta a játékot, őt pedig a friss románc másik tagja Vera követte, aki a párbajban alulmaradt Duduval szemben.

Csaszi könnyek között tett vallomást a villalakók valamennyi tagja előtt, majd a nézőknek is, ahol az alkohol mámorára hivatkozott, és azt is kimondta: megérti ha kedvese, Fanni nem áll többé szóba vele.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?