Celeb / Híresség

Gáspár Győző 20 kilót fogyott

Az 50 éves valóságshow-sztár hatalmas átalakuláson ment keresztül. Az évek során gyomorgyűrűt ültettek be neki, amit öt évvel ezelőtt ki kellett venni, ám akkor Győző majdnem 120 kilóra hízott. Most mégis büszke lehet magára, hiszen megtalálta a fogyás kulcsát, aminek köszönhetően sikerült húsz kilótól megszabadulnia.

 

 

 

Gáspár Győző nem tagadja, volt gyomorgyűrűje, ám az fekélyessé tette a gyomrát az állandó szorítással. Nagy fájdalmai voltak, ráadásul folyamatosan gyomortükrözésre kellett mennie, így megelégelte a dolgot, s kivetette a gyűrűt.

Nem dicsekedtem ezzel, de visszahíztam. Próbáltam egészségesen élni, de én nem tudom kínozni magam magvakkal, és napfénnyel sem lakom jól

– mondta a Hot! magazinnak a showman, aki sok hosszas küzdelem után – némi segítséggel – megtalálta a módját annak, hogyan szabaduljon meg a felesleges kilóktól.

– Idén tavasszal kaptam egy súlycsökkentőt, ami segített a fogyásban, a palesztin gyógyítók által felfedezett rostoknak és a grönlandi moszatoknak köszönhetően. Azóta alig eszem, csökkent az étvágyam, kipucoltam a felhalmozott zsírokat, van benne egy jó kis anyag, ami eltelíti a korábban korgó gyomromat – mesélte Gáspár Győző, aki bevallotta azt is, hogy az elmúlt időszakot nem szenvedésként élte meg.

Mivel koplalás nélkül fogytam le, az egész nem volt egy tortúra és kínlódás, ahogyan korábban mindig

– árulta el.

A valóságshow-sztárnak 118 kilóról sikerült 99 kilóra lefogynia, és úgy érzi, ez nem csak a testére, hanem a lelkére is nagy hatással volt.

Ez a fogyás tiszta lap valahol az eddig, igen zűrös életemben. A lelkem is megtisztult

– fogalmazott Győző.


A showman mellett, mint mindig, ott állt a felesége, aki a nehéz időszakban ugyanúgy szerette őt.

– Egy sikeres ember mellé kell egy sikeres asszony, egy sikeres asszony mellé pedig kell egy jó ember. Mi veszekszünk is, meg nem is, kicsapongok is, meg nem is, de mindig hazatalálok – fogalmazott Győző.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?