Celeb / Híresség

Huszonéves srácok bombázzák házassági ajánlatokkal Molnár Anikót: „Meg vannak bolondulva a képeimért!”

Mióta elindította OnlyFans-oldalát, csak úgy epekednek a férfiak Molnár Anikóért. Az egykori Nagy Ő elmondása szerint jó pár házassági ajánlatot is kapott az utóbbi időben.

 

 

 

Molnár Anikó után még többen vágyakoznak, amióta elindította az OnlyFans-oldalát, és olyan kéréseket kap az erotikus tartalmakkal teli oldalon, hogy néha még ő is rácsodálkozik, milyen fétisei vannak az embereknek. Az egykori Nagy Ő egyre pikánsabb képeket és videókat oszt meg magáról, de ha intim kérdésekről van szó, akkor sem riad vissza: legutóbb például azt is elárulta, milyen a fanszőrzete, illetve, hogy volt-e már együtt nővel.

Mióta elindította erotikus oldalát, Anikó egyre több házassági ajánlatot is kap, ráadásul nem is korabeli, hanem nála sokkal fiatalabb férfiaktól.

„Három hónapja a legnépszerűbb egy százalékban vagyok világszinten, szerintem ez szép teljesítmény!” – mesélte most Anikó eddigi sikerei kapcsán, majd követőbázisa összetételéről is vallott.

Nagy meglepetésemre a legjellemzőbb korosztály a 20 és 40 év közöttiek. Meg vannak bolondulva a képeimért! Nagyon sok huszonéves fiútól kapok levelet, hogy feleségül akarnak venni!

– árulta el a Borsnak az egykori Nagy Ő, majd leszögezte, sorra el kell utasítania őket.

„Egy ilyen fiatal fiú előbb-utóbb gyereket szeretne, én meg ha tudnék, sem akarnék már szülni. Lehet, hogy most azt mondja a fiú, hogy nem akar családot alapítani, de aztán eltelik mondjuk tíz év, én pedig nem leszek már olyan hamvas, és akkor lelép egy fiatalabb lánnyal, aki szülne neki” – fejtette ki a lapnak Anikó, aki elárulta azt is, milyen férfira vágyik igazán:

„Olyat szeretnék, akivel kézen fogva le tudom élni a B oldalt. Aki komoly, de közben dilis, mint én. Ha csak hétvégi apuka, akkor belefér, hogy legyen gyereke, mert persze az is jó, ha van néhány közös program, de leginkább csak kettesben lennék vele” – szögezte le a szőke szépség, aki elmondása szerint jelenleg szingli, de nem hajszolja őrülten a szerelmet és nagyon jól érzi magát a bőrében.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?