Celeb / Híresség

Igazi tragédia, elvesztette a kisbabáját Zsuzsu, a ValóVilág korábbi győztese: „Sokáig rettenetesen szenvedtem”

Padlóra került a tragédia után, s sokáig félt újra teherbe esni az átélt trauma miatt.

 

 

 

Óriási veszteség érte Varga Zsuzsannát, azaz VV Zsuzsut. A ValóVilág kilencedik szériájának nyertese elvesztette a kisbabáját.

A tragédia lelkileg igencsak megviselte, hiszen nagyon készült a gyermekáldásra. Néhány hónappal ezelőtt még boldogan újságolta, hogy megtalálta a szerelmet, sőt, hamarosan egy kisbabának ad életet, majd bekövetkezett a tragédia. Zsuzsu a padlóra került, de mostanra már képes beszélni a fájdalmáról.

A vőlegényemmel nagyon szerettünk volna családot alapítani, és úgy tűnt, ez a csoda velünk is megtörténik. Nagyon vigyáztam magamra és a magzatra, de hathetes korában elment a baba…

– mondta a Blikknek mély szomorúsággal a hangjában Zsuzsu.

– Sokáig rettenetesen szenvedtem, rengeteget sírtam. Akárhányszor meglátok egy gyereket az utcán, elérzékenyülök. Ma már nem úgy nézek rájuk, mint régen, hogy milyen édesek, hanem arra gondolok közben, hogy mennyire vágyom én is egy saját kisbabára.

Erre persze, minden esélye meg is van a Vas vármegyei lánynak: az utóbbi években teljesen megváltozott az élete. 2019-ben harminchat millió forint boldog tulajdonosa lett a ValóVilág megnyerése után, nem sokkal később pedig megismerte a kedvesét. Szíve választottja, Gergő tavaly kérte meg a kezét, és bár múlt nyárra tervezték az egybekelést, az esküvő még várat magára.

Még nem döntöttük el pontosan, milyen esküvőt szeretnénk, de lagzi biztosan lesz, és meg szeretnénk adni a módját. Alapos szervezést igényel, hogy minden tökéletes legyen, ráadásul most épp családiház- és autóvásárlás előtt állunk, ez a prioritás

– árulta el a fiatal lány.

Zsuzsu és Gergő azt remélik, a leendő otthonukat hamarosan gyerekzsivaj tölti be. Az elvesztett babájukat nagyon várták, néhány ruhát már vásároltak is neki, amik most arra várnak, hogy végre hordja valaki azokat.

– Próbálkozunk, szeretnék újra teherbe esni. Időbe telt, míg a párom eloszlatta a félelmeimet. Sokáig nem mertem újra belevágni, mert féltem, hogy ismét veszteség ér, de mostanra már igyekeztem feldolgozni a történteket. Ennek így kellett lennie, de hiszek benne, hogy szép családunk lesz – fogalmazott bizakodva.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?