Életmód, Érdekes

6 millió forintot költött a férfi arra, hogy úgy nézzen ki, mint egy kutya

Egy japán férfi nagyjából 6 millió forintot költött egy valósághű border collie jelmezre, hogy pontosan úgy nézzen ki, mint kedvenc kutyafajtája – és úgy tesz, mintha háziállatként élne benne.

 

 

 

Vannak, akik több millió forintot költenek arra, hogy úgy nézzenek ki, mint kedvenc hírességük vagy Barbie-babájuk, de egy japán férfi arra áldozta megtakarításait, hogy kutyává váljon.

Körülbelül kétmillió jent – ami 6 millió forintnak felel meg – költött arra, hogy pontosan úgy nézzen ki, mint kedvenc kutyafajtája. Életre szóló álma volt, hogy kutyává váljon, és egy tehetséges jelmezgyártó cég meg is valósította szokatlan kérését.

A férfi, aki Toko néven azonosítja magát, egy élethű border collie jelmezt vásárolt a Zeppet nevű japán ügynökségtől, amely arról ismert, hogy szobrokat és modelleket készít filmekhez.

A Zeppetnek állítólag 40 napjába telt, mire elkészítette a jelmezt, mivel Toko folyamatosan javításokat tett hozzá, hogy tökéletes legyen.

“Azért csináltam collie-t, mert valóságosnak tűnik, amikor felveszem” – mondta Toko a Mynavi japán hírügynökségnek.

“A kedvenceim a négylábú állatok, különösen az aranyosak. Ezek közül úgy gondoltam, hogy egy hozzám közel álló nagy állat jó lenne, tekintve, hogy élethű modell lenne, ezért úgy döntöttem, hogy kutyát csinálok belőle. Így készült el a collie, a kedvenc kutyafajtám” – fogalmazott a férfi.

Amikor Toko-t megkérdezték, hogy tudja-e szabadon mozgatni a végtagjait, azt mondta, hogy némi ellenállással képes rá. Azt is elmagyarázta, hogy ha túl sokat mozog, nem fog úgy kinézni, mint egy élethű kutya.

A Zeppet egyik alkalmazottja elmondta, megtalálták a módját annak, hogy létrehozzák a kutya csontvázszerkezetét, de sok időt töltöttek annak tanulmányozásával.

“Megpróbáltam collie-vá válni” – írta Toko saját YouTube-csatornáján, ahol a közzétett videója futótűzként kezdett el terjedni.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?