Külföld

Ez az olasz túl komolyan vette azt a tanácsot, hogy a vírus miatt ne menjen 1 méternél közelebb másokhoz

A koronavírus miatt számos ország vezetett be karantént – köztük Olaszország is. A helyi hatóságok betiltották a nyilvános rendezvényeket, bezárták az iskolákat és a lakosok csak indokolt esetben hagyhatják el az otthonukat. Az olasz egészségügyi hatóságok a gyakori kézmosás fontosságát is kihangsúlyozták, akárcsak azt, hogy lehetőség szerint ne menjenek 1 méternél közelebb másokhoz. Az egyik olasz túl komolyan vette ezt az utóbbi tanácsot, és olyan dolgot épített magának, ami minden introvertált személy álma lesz majd, nemcsak a vírus idején, de valószínűleg utána is.

 

 

Az ismeretlen férfi minden tőle telhetőt megtett, hogy gondosan betartsa a hatóság utasításait.

1584087844 9405cd3ec12ebb763b6dbe129097cd98

A találékony férfi egy hatalmas kartonpapír-lemezt helyezett maga köré, hogy senki se jöhessen hozzá 1 méternél közelebb.


Az akció a Mercato di Testaccio piacon történt, Rómában. A férfi elmondása szerint nagyon nem szeretné elkapni a koronavírust, ezért a szokatlan védelem.

A közösségi oldalakon nagyra értékelik a férfi találékonyságát.

Szaturnusz gyuru

Voltak, akik más „különleges” módszert is javasoltak neki.

Koronavirus elleni maszk fail

Igaz, hogy ez a finomra hangolt védelem még nem minden élethelyzettel kompatibilis.

Tomegkozlekedesen koronavirus

Így vagy úgy, ha a szokatlan Szaturnusz gyűrű nem is feltétlenül segít a koronavírus elleni harcban, az introvertált személyeknek mindenképpen meg kell jegyezniük ezt a különleges módszert.

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?