Celeb / Híresség

„Annyira hihetetlen még mindig, hogy a pocakomban vagy” – Így változott meg Berki Mazsi élete a várandósság miatt – fotó

Berki Mazsi dögös fürdőruhában mutatta meg terhespocakját és azt is elárulta, mennyiben változtak meg a mindennapjai mióta megtudta, hogy gyermeket vár.

 

 

 

 




Ahogyan azt már a Blikk is megírta első közös gyermeküket várja Berki Mazsi és Berki Krisztián: a fantasztikus hírt a Maldív szigetekről jelentette be követőinek a sztárpár, Mazsi pedig most Instagram oldalán a gömbölyödő pocakját is megmutatta.

A kismama nem titkolta, hogy mennyire nehezen sikerült teherbe esnie, máig hihetetlen számára, hogy nemsokára édesanya lesz. Rajongóinak azt is elárulta, hogy a kis Berki már most mennyire jó baba, hiszen eddig megkímélte a reggeli rosszullétektől. A koránkelésen és az ebéd utáni alváson kívül eddig semmiben nem változtatta meg Mazsi életét a várandósság.

Igaz már láttalak, hallottalak és már mások számára is látható vagy, de annyira hihetetlen még mindig, hogy a pocakomban vagy. Köszönöm Neked, hogy megkíméltél a rosszullétektől, sőt igazából egy áldás vagy már most, hisz az ebéd utáni szundik beiktatásán kívül más változás nem is történt… na jó de, a cukrommal szeretsz játszadozni, de szerencsére eddig sem ettem nagyon és mióta vagy, na azóta meg nem is kívánom. Na meg a korán kelés. Még nem is tudtam, hogy a pocakomban vagy, te már jeleztél minden reggel 4-5-kor ,hogy jó ébresztőőő.

Sok sok óvó üzenetet, jó tanácsot kapok Tőletek! Köszönöm szépen Nektek! Mindenben szakemberek véleményét kértem és kérem ki a jövőben is. Legyen szó étkezésről, utazásról, sportról” – olvasható a bejegyzésben.


 

 

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?