Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Nagy Feró élő adásban alázta meg a feleségét: Meghökkentő nyilatkozatot tett a nemzet csótánya (+videó)

Ezt nem gondolta végig.

 

 

 

Nagy Feró, a hazai keresztény-konzervatív térfél szebb napokat is megélt „rocksztárja” ezúttal a házasság intézményéről fejtette ki különös nézeteit.
A nemzet csótánya és 20 évvel fiatalabb feleségének házassága már 41 év óta tart, amely alkalomból Feró a Mokka péntek reggeli adásában vendégeskedve beszélt a házasságról. A Kossuth-díjas művész kedvesétől okvetlenül szerették volna megkérdezni azt is, hogy „hogy bírta ezt 41 éven keresztül”.
Ugyan Feró párja a stúdióban nem jelent meg, ám az énekes helyette is kárpótolta a nézőket, és meg is osztott néhány titkot a házasságukról, és számos családi fotót is megmutatott. A frontember megosztotta azt is, hogy mi a titka a hosszú kapcsolatának.

„Hát azt hiszem az, hogy én szeretem őt, valószínűleg ő is szeret engem.

Az ember annyira összenő a párjával, hogy már nélküle nem működik az élete. Ha belegondolnék, hogy mi lenne, ha ő nem lenne, akkor megzavarodnék. Hozzátartozik a környezetemhez, az unokáimmal együtt. Nem tudok lemondani róla, vagy azt mondani, hogy jött egy nő, aztán elmegyek. Na, hát olyan nő nincs a világon”
– részletezte Feró, majd egy egészen furcsa kijelentést tett.

„41 év után már az egér is megunja ugyanabban a lyukban”

– viccelődött Feró.
Videó:

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?