Celeb / Híresség

Exkluzív videóban üzent Gáspár Zsolti, az egész család beoltatja magát

Gáspár Zsolti elhatározta, hogy regisztrál a koronavírus elleni védőoltásra, miután hosszasan konzultált egyik orvos barátjával. A Farm VIP műsorvezetője a Ripost-nak árulta el, az egész Gáspár-család így döntött!

 

 

 

 


Gáspár Zsolti is azok közé tartozik, akiknek már tele a hócipője a koronavírussal, ezért kedd reggel határozott döntést hozott a családdal együtt!

Amint Magyarországon is elérhető lesz a koronavírus-elleni vakcina, azonnal beoltatják magukat. Szerencsére, a hétfői bejelentés értelmében már napokon belül megérkezhet hazánkban az első adag védőoltás.

„Mindenki regisztráljon, aki csak tud! Muszáj vigyáznunk apáinkra, a feleségeinkre, a testvéreinkre. Én kedd reggel már regisztráltam is a családdal együtt, egyszerű, gyors, néhány kattintás az egész. Biztonságos a vakcina, nem lesz probléma, be van vizsgálva, erről egy orvos barátommal is sokat beszélgettem. Mindenkit arra kérek, hogy kövessék a példánkat” – kezdte a -nak Zsolti, aki természetesen minden járványügyi szabályt, előírást betart.

 

 

 

Gáspár Győző testvére azt is elárulta, hihetetlen teljesítménynek tartja az orvosok, kórházi dolgozók áldozatos és kitartó munkáját.

„Nagyon köszönjük az orvosok, a kórházi dolgozók áldozatos munkáját. Különösen most, az ünnepi időszakban. Itt a karácsony, de ők még ekkor is egész nap dolgoznak, nem lehetünk nekik elég hálásak” – fejtegette Zsolti, aki nagyon megnyugtatónak találja, hogy van megoldás a vírus ellen. Büszke arra, hogy a családjával együtt felelősségteljes döntést hoztak, erre buzdít mindenki mást is.

 

 

 

 

 

forrás: ripost.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?