Belföld, Celeb / Híresség, Hírek

Az autóbalesetben megsérült Sallai Nóra továbbra is altatásban van, és az életéért küzdenek

A vétkes autóban ülők korábban rendszeresen posztoltak nagy teljesítményű autókról, amelyekkel kereskedtek is.

 

 

 

Sallai Nórát továbbra is az egyik fővárosi kórház intenzív osztályán ápolják altatásban, és továbbra is az életéért küzdenek. Több operáción átesett már, de több beavatkozás még előtte áll a következő hetekben, ezért még mindig szükség van a véradományokra – írta a Blikk.

A színésznő egy családi látogatásról tartott hazafelé, amikor Alsónémediben egy nagy sebességgel érkező BMW belerohant az Opeljébe. Vele volt ötéves kisfia is, aki a baleset következtében a kórházban meghalt.

Blikk szerint a BMW-ben ült a 18 éves D. K. A., aki nyílt lábtörést szenvedett, de már hazaengedték a kórházból. A friss jogosítvánnyal rendelkező fiú egy zöldségfarmon dolgozik, névtelenséget kérő rokona szerint pedig borzasztóan megviselték a történtek.

Az autót a Kézdivásárhelyhez közli településről származó M. B. R. vezette, aki csak az utolsó pillanatban vette észre az Opelt, és már nem tudta elkerülni az ütközést. Korábban nem vétett a szabályok ellen, feleségével és néhány hónapos gyermekével él. A BMW-ben ülők rendszeresen posztoltak nagy teljesítményű autókról, amelyekkel kereskedtek is.

Az ügyben a Dabasi Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya jár el, jelenleg halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt. A tragédia körülményeit legalább hat kamera rögzítette.
forrás: hvg.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?