Celeb / Híresség

Kőgazdag Aurél ezúttal egy 85 000 000 forintos luxusautót kapott

A Kőgazdag fiatalok egyik legfiatalabb szereplője Bárány Aurél, aki 20 évesen már több tízmilliós kocsit is kipróbálhatott, mivel viszonylag gyakran váltogatja őket. Most ismét beújított és egy 85 milliót érő luxusjárgánnyal büszkélkedett el.

 

 

 

A Blikk is beszámolt róla, hogy idén ősszel visszatér egy vadiúj évaddal a TV2-re a Kőgazdag fiatalok. Ezúttal azonban lesz egy kis változás, ugyanis 8 helyett 7 szereplővel érkezik a reality, hiszen Herceg Csabi és kedvese, Letícia helyett, Szanyi Vanda életébe tekinthetnek be a nézők, aki állítása szerint „kéz a kézben jár a luxussal”. Ahogy az előző szériában, úgy a mostaniban is szerepelni fog Bárány Aurél, aki 20 évesen már szinte bármit megengedhet magának.

A pénzzel sosem volt gondja, és ezt örömmel hangoztatja is. Korábbi elmondása szerint főállású munkája a tapasztalatszerzés, így megteheti azt is, hogy folyton délben kel. Azt sem tagadja, hogy imádja a luxuskocsikat, amelyekkel rendszeresen fel is vág a lányok körében. „Elég csak ránéznem egy autóra, meg is kapom” – jelentette ki magabiztosan korábban.

Bármit megtehet

Nemrégiben le is cserélte a negyvenmilliós elektromos sportautóját, egy kék Porsche Taycant, és egy 50 milliós C8-as Corvettet újított be helyette, mert abban tudta a legjobban elképzelni magát. Aurél a bemutatkozó kisfilmjében ezúttal sem hazudtolta meg magát, rögtön egy 85 millió forintot érő, neon színű luxusautóval büszkélkedett el, amelynek az elejében csupa 20 ezres állt kötegekben.

– Csak 20 lettem, nem? – kérdezte a barátaitól, amikor átvette a kocsit az édesapjától.

– Apád az jól kinyalta a s*gged – jegyezte meg az egyik haverja.

 Ki is van nyalva a s*ggem! És? Mindent megtehetek! Azt az álmot élem, amit nagyon sokan nem tudnak megtenni. Mint a filmekben… – adott markáns választ a tehetős családból származó Aurél.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?