Celeb / Híresség

„Két csaj kéne, akik smárolnak” – Manuel különleges kéréssel fordult a rajongói felé

Manuel két évvel az X-Faktor után sem pihen meg, sőt, még inkább a felkapottabb előadók közé tartozik, mint 2019-ben.

 

 

Az X-Faktor egyik legnagyobb felfedezettje, Manuel dalait több millióan hallgatják a különböző zenei platformokon. Év végén csak az utolsó pár napban összesen 10 koncertet adott országszerte klubokban és bulizóhelyeken. Együttműködött már egykori mentorával, ByeAlexszel, a VALMAR duóval és az idei X-Faktor győztessel, Aleeval is.


Eléggé laza stílust képvisel az előadó, olyannyira, hogy a karácsonyra vásárolt fenyőfáját fel sem díszítette, sőt, még csak ki sem bontotta. Manuel nap mint nap megosztja követőivel Instagramon, hogy éppen mit csinál, merre megy, vagy mit vásárol. Ezúttal egy igazán érdekes kéréssel fordult a rajongóihoz. 24 óráig megtekinthető storyjába kitette, hogy legújabb dalához, a Zombi klipjének a forgatásához keres két lányt, akik majd csókolózni fognak.

„Hahahahh hirtelen mindenki leszbi lett” – írta a következő képkockán, ugyanis valószínűleg több százan jelentkezhettek nála a felkérés miatt. Jó barátja, Alee lebetegedett, emiatt a hétvégi fellépéseit le kellett fújnia, azonban végül Manuel ugrott be a helyére. Továbbá azt is elárulta, hogy nagyon élvezi az auto tune használatát a koncertjein.

„Sokáig azon kattogtam, hogy nem csinálom, mert az emberek majd azt mondják, hogy copy, de rájöttem, hogy amúgy k*rvára leszarom. Élvezem. Egy az, hogy nem kell szétordibálnom magam, mert hangkorrekciónak tökéletes… Kettő meg, hogy azokat a dalokat, amiket két éve tolok, full újra gondolva tudok tolni és látszik is rajtam, hogy én ezt nagyon élem. Szóval mostantól amikor csak lehet, így fogom tolni, amíg még klubbozunk” – olvasható a történetében.

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?