Celeb / Híresség

Berki Mazsinak elege lett, minden kritikusának üzent: „Hogy én hogyan gyászolok, csak én tudom”

Berki Mazsi már nem bírta tovább, hogy őt kritizálják az emberek a közösségi oldalán. Az édesanya keményen visszaszólt azoknak, akik nem nézik jó szemmel, hogy a férje halála után több luxusnyaraláson vesz részt az új párjával.

 

 

 

A Blikk is megírta tegnap, hogy Berki Mazsi Zanzibár után újabb varázslatos hely felé vette az irányt a kedvesével. Mint megtudtuk, a Maldív-szigeteken üdülnek Zoltánnal, a fényűző szállásuk pedig minden pompájával és szolgáltatásával együtt már több mint 5 millió forintba kerülhetett nekik eddig. Az üzletembernek mélyen a zsebébe kellett nyúlnia mindössze egy éjszaka lefoglalásáért is a csodás szigeten, ugyanis közel 400 ezer forintba kerül, ha valaki egy estét akar eltölteni a Paradicsomban.

Miután az egyik lap eléggé betalálta az édesanyát, és az Instagram-oldalán követői is kritizálni kezdték az újabb luxusnyaralás miatt, Mazsi nem bírta tovább, és felszólalt a posztja alatti kommentszekcióban:

„Csak egy kérdés… 1 évvel ezelőtt nem lehettem boldog? Tudja valaki egyáltalán, mi az igazság? Vagy csak mindenki találgat? Mindenkinek a saját lelkével kell elszámolnia egy napon, és ezt senki nem kerülheti el! Nyilván nekem is megvan a saját történetem, de a családi történetek megmaradnak családi történeteknek. Az pedig, hogy én hogyan gyászolok, ezt is csak én tudom. Senki nem lakik a lelkemben, csak én tudom, mit érzek” – fakadt ki Berki Krisztián özvegye.


forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?