Celeb / Híresség

Nem hívtak sehova, a barátaimhoz jártam ebédelni – Fekete Pákó rendkívül nehéz anyagi helyzetbe került

Végül megtalálta az igaz szerelmét, akivel már az esküvőjét tervezi – Nigériában. Egy látnok kézrátétellel jósolja majd meg nekik, milyen közös élet vár rájuk.

 

 

 

Lapite Oludayo, vagy ahogy mindenki ismeri, Fekete Pákó, hosszú évek kihagyása után tér vissza a képernyőkre, ugyanis idén a Farm VIP versenyzője lesz. Pákó évekig eltűnt a médiából, most pedig a Story magazinnak mesélt arról, miért vonult vissza a showbizniszből és hogyan alakult az élete azóta.

„Igazából a média fordított hátat nekem. Egy időben a csapból is én folytam, aztán hirtelen már nem kellettem senkinek”

– vallotta be őszintén az 55 éves celeb, aki nehezen viselte a mellőzöttséget.

Pákó elárulta, hogy amikor nem hívták se fellépni, se szerepelni, anyagi tartalékai elfogytak, és mély depresszióba esett.

„A barátaimhoz mentem át ebédelni, kétségbeesetten kerestem az emberek társaságát, de hiábavaló volt minden próbálkozás”

– mesélte a korábban a bulvársajtó egyik állandó szereplője.

Végül a párja, Gyöngyi húzta ki a mélypontról, akivel hét évvel ezelőtt ismerkedett meg.

„Soha nem volt még ilyen hosszú kapcsolatom, de Gyöngyi mindenben támogat, és a legnehezebb időkben is mellettem áll”

– mondta el Pákó, aki a találkozásukat egy barátjának köszönheti, aki egy üveg pálinkát akart átadni neki, Gyöngyi segítségével. „Számot cseréltünk, majd azon kaptuk magunkat, hogy szinte mindennap beszélünk” – emlékezett vissza, hozzátéve, hogy bár a pálinka sosem került elő, lett egy jó csaja, aki kihúzta a gödörből.

Gyöngyi egyébként általános iskolai tanító, és Pákó bevallása szerint ő volt az, aki segített neki talpra állni, újra dalokat írni és fellépéseket vállalni. Ma már ismét rendszeres vendég esküvőkön, születésnapokon és falunapokon.

„Oda megyek, ahol épp szükség van rám”

– mondta Pákó, aki most már boldogan éli mindennapjait.

Pákó és Gyöngyi már a házasságot is tervezik, és Nigériában, tradicionális afrikai öltözetben szeretnék megünnepelni a nagy napot. „Egy látnok is részt venne a szertartáson, aki kézrátétellel megjósolja, milyen közös élet vár ránk” – osztotta meg terveit Pákó, aki úgy érzi, párja szó szerint megmentette az életét.

forrás: szeretlekmagyarorszag.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?