Celeb / Híresség

Most érkezett: Liptai Claudia kórházba került

Szomorú hírről számolt be a közösségi oldalán Liptai Claudia. A színésznő nemrégiben kórházba került egy igencsak nagy fájdalommal járó betegség, övsömör miatt. Elmondása szerint először gyógyszerekkel próbálta leküzdeni a bajt, ám később rájött, hogy komolyabb gyógymódra van szüksége.

 

 

 

Liptai Claudia a közösségi oldalán osztott meg egy bejegyzést, amiben beszámolt a betegségéről. Írása szerint próbálta leküzdeni a fájdalmat, ugyanis a munkát helyezte előtérbe, ám hamar rájött, hogy orvosi segítségre van szüksége, így kórházba vonult. A hétvégén két élő műsorban is szerepelt, ahol igyekezett a legjobb formáját adni, ezért elrejtette, hogy nagy fájdalmak gyötrik.

(A legfrissebb hírek itt)

A posztjából kiderül az is, hogy még pár napig kórházban lesz, de remélhetőleg hétvégére újult erővel térhet vissza a tévék képernyőjére. Több színházi fellépését azonban le kellett mondania. Egy fotót is megosztott a kórházi ágyból.

„Az élet nem mindig habos torta. Tegnap még nem gondoltam volna, hogy a mai napot már egy kórház vendégszeretetében élvezem. A betegségem egy héttel ezelőtt kezdődött. A diagnózis: övsömör. Aki már átélte ezt a betegséget tudja, hogy döbbenetes, semmihez sem hasonlítható fájdalommal jár. Sajnos, a sima gyógyszerek nem hatottak eléggé. Őszinte leszek, a hétvégi két élő műsorban néha voltak számomra embert próbáló pillanatok. De valahogy mi úgy működünk, művészek, hogy bekapcsol a piros lámpa és az adrenalin mindenen átsegít. De mára egyértelművé vált, hogy muszáj ezt komolyabb körülmények között gyógyítani. Előre és utólag is köszönöm minden orvosnak, ápolónak aki segített, komolyan vett és törődik velem. Ilyen helyzetben legalább annyira fontos a pszichés segítség és a megnyugtató válaszok. Most egy pár napig türelemmel kórházban leszek. De aztán, remélem, a hétvégére ismét újult erővel ott ülök a zsűriben. Még egy nagyon fontos döntést meg kellett hoznom, egyértelművé vált, hogy a héten a Játékszínben nem tudom eljátszani Molly szerepét a Hölgyválaszban. Ezért ma és holnap elmaradnak az előadások szerdán, csütörtökön, pénteken pedig beugrással oldja meg a színház. Köszönöm a nézők megértését, és előre is nagyon sok sikert kívánok a kollégáknak! Mindenki vigyázzon magára!” – írta.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?