Celeb / Híresség

Egy tini csavarta el Nagy Feró fejét: 16 éves lányba szeretett bele

Nagy Feró több mint negyven éve él boldog házasságban a második feleségével. A kapcsolatuk azonban nem indult zökkenőmentese, a Kossuth-díjas zenészt ugyanis nagyon zavarta, hogy Ágnes húsz évvel fiatalabb, akkor még csak 16 éves kamaszlány volt. A Beatrice frontembere emiatt gondolni sem mert arra, hogy bensőséges kapcsolat alakulhat ki köztük, ám a tinilány nem adta fel, udvarolni kezdett a rockernek.

 

 

 

Minderről Feró a Beköltözve Hajdú Péterhez új adásában vallott, amelynek premierje pénteken 19 órától lesz a Frizbi TV YouTube-csatornáján.

  • Nagy Feró hosszú ideje boldog házasságban él a második feleségével, Ágnessel a 20 év korkülönbség ellenére
  • Az énekes kezdetben ellenállt, de végül engedett a 16 éves lány udvarlásának
  • Ágnes várandós lett, amitől Feró megijedt, de végül örült, hogy nem vetették el a babát

– Gyönyörű kis csaj volt, de engem abban az időben mindig zavart a korkülönbség, mert akkoriban majdhogynem pedofíliának tekintettek, ha húsz évvel fiatalabbal jártál. A szerelem viszont ilyen, nem számít a kor – mondta a zenész, aki egy ideig ellenállt a kísértésnek, ám végül eljött a pillanat, amikor megadta magát.

– 1981-ben ismertem meg, járt a koncertekre, és ahányszor megláttam, mindig arra gondoltam, hogy róla sajnos lemaradtam. Minek erőlködjek, amikor ő 16 éves, én meg 36? Ebből nem lehet semmi. Ágnes viszont állandóan odajárt hozzánk, már a lakótelepre is. Ahányszor ránéztem, úgy voltam, én meggyömöszölöm ezt a csajt, nem érdekel, hány éves és én hány éves vagyok. Három hónapig türtőztettem magamat, aztán egyszer csak feljött hozzám, kinyitottam a szemem, majd azt mondtam: gyere, itt már nincs mese!

Nem sokkal később Ágnes várandós lett, amitől Feró megijedt, az előző házasságából ugyanis volt már egy rossz élménye. Bár először azt javasolta, vetessék el a babát, már túllépték a terhesség harmadik hónapját, így nem volt mit tenni.

– Utólag nagyon örülök, hogy így döntöttünk, és megszületett Botond – hangsúlyozta. – Persze, mindezt sok vita előzte meg. Aztán a Ladánkban ülve mondtam Áginak, hogy jól van, elveszlek feleségül, mert a gyereknek apa kell, azt fel kell nevelni. Az élet azonban ezt nem mindig engedi, az első házasságomban például én is szerettem volna a gyereket nevelni, de amikor bementem a gyámhatóságra, majd megpróbáltam megegyezni, hogy felváltva neveljük az anyukával, kinevettek. Azt mondták, maga a nemzet ellensége, nincs itt nyerni valója.

Feró és Ágnes eleinte külön élt, az édesanya és a pici a dédszülőknél, a zenész pedig egy másik lakótelepen. Végül a felesége főnökétől – aki a gázgyárat vezette – kaptak egy 34 négyzetméteres lakást a Fiumei úton.

– Másfél szobás lakás volt, ahol aztán már négyen voltunk, mert közben jött Hunor. A földön aludtunk, mert nem fért be két ágy. Aztán amikor megtudtam, hogy a gyár vezérigazgatójának fia egy szép lakást kapott, írtam neki egy támadó levelet, amiben követeltem, hogy adjon nekünk nagyobb otthont. A válaszban kikérte magának a szavaimat, de kiutalt nekünk egy 74 négyzetméteres lakást, ahol már kényelmesen éltünk – tette hozzá Feró.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?