Celeb / Híresség

Nem tud jót tenni? Bikinis fotója miatt támadják kőkeményen Gáspár Evelint

Gáspár Evelin párjával éppen Törökországban pihen, ahonnan már több fotót is megosztott. A pihenős napozós képei azonban képesek voltak kiverni a biztosítékot egyeseknél, óriási háborút indítva a kommentszekcióban.

 

 

 

Gáspár Győző idősebbik lánya bikiniben is megmutatta vonzó alakját, ám a fürdőruhás fotójába több követője is belekötött: szerintük a fogyása után Evelin bőre nem elég feszes. A Gáspár-lány egy ideig tűrte a sokszor erősen bántó megjegyzéseket, végül betelt a pohár.

„Nagyon durva, ami itt a kommentszekcióban kialakult! Persze, fogadjunk el mindenkit, ahogy jól érzi magát, a nők erősítsék, támogassák egymást… A 2022-es divat itt megdőlt…. A sok kritikus, megmondóember csinálja utánam, mielőtt veszi a bátorságot, hogy ideír! Gyerekkorom óta ismertek, akkor az volt a baj, hogy kövér vagyok, fogyjak le, most lefogytam, az a baj, hogy lóg a bőröm! Igen lóg, engem is zavar, de mindig is tettem ezért kezelésekkel, masszázzsal, krémekkel, na meg edzéssel! Nekem ez a mostani állapot nagyon sok évembe, időmbe, energiámba, pénzembe került! Amit igen büszkén, filterek, retus nélkül vállalok, ami manapság egy érték, mert persze az interneten mindenki szupermodell” – fakadt ki Instagram-oldalán Evelin, hozzátéve: szereti, hogy elégedett a testével, amelyet filterek és plasztikai műtétek nélkül is szívesen mutat meg.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?