Életmód

Hármas kapcsolatban él két nő és egy férfi: így néznek ki a mindennapjaik

Az észak-kaliforniai hármas boldogan élik a mindennapjaikat, és nem érdekli őket, más mit gondol a kapcsolatukról, ők így is nagyon szeretik egymást.

 

 

 

Alana, Kevin és Megan egy poliamor hármas kapcsolatban élnek Észak-Kaliforniában, ahol együtt osztják meg az életüket, beleértve a számlák és a házimunkák egyenlő elosztását – számolt be róla a New York Post.

A pár Alana kíváncsisága miatt csatlakozott egy hármas találkozásokra specializálódott randiapphoz, ahol találkoztak Megannel, és hamarosan úgy döntöttek, hogy megélik boldogságukat egy poliamor kapcsolatban.

Egy évvel később már össze is költöztek, és Camp Throuple néven ismertek lettek a TikTokon, ahol több mint 271,700 követőjük van.

Videóikban betekintést nyújtanak nem hagyományos kapcsolatukba, megosztják mindennapjaikat, és tanácsokat adnak másoknak, hogyan navigáljanak egy hármas kapcsolatban.

Például elmagyarázzák, hogy a féltékenységet úgy kezelik, hogy felismerik és szembenéznek bizonytalanságaikkal, és persze kommunikálnak is.

@campthrouple

We’re a Throuple #throuple #polyamory #campthrouple #colorado #fyp #weregirls

♬ original sound – Camp Throuple

Bár gyakran kapnak negatív kommenteket és kritikákat életstílusuk miatt, például, hogy „egyenesen a pokolba tartanak”, a hármas kapcsolatuk szilárd marad.

A trió arra helyezi a hangsúlyt, hogy szeretettel vezessék az életüket, és ne hagyják, hogy a negatív visszajelzések befolyásolják őket.
@campthrouple

Throuple Things! #throuple #polyamory #campthrouple #fyp #polyamorous #nonmonogamy

♬ Beautiful Things – Benson Boone


Annak ellenére, hogy sokan kritizálják őket, és „degeneráltnak” nevezik kapcsolatukat, a „Camp Throuple” továbbra is boldogan él együtt, és élvezi a közös életük minden pillanatát.

@campthrouple

Hey campers! ⛺️ We have gotten this question a lot so we thought we’d make a video answer! #throuple #throuplegoals #throuplelove #jealousy #fyp #foryoupage

♬ Love You So – The King Khan & BBQ Show


forrás: szeretlekmagyarorszag.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?