Celeb / Híresség

Schobert Lara négy órát vezet naponta, hogy felkészüljön a Sztárboxra

A testvére után Schobert Lara is kesztyűt húz, hogy ringbe szálljon a Sztárbox műsorában ősszel. A 21 éves lány egyértelműen a győzelemre hajt. És ezért mindent meg is tesz, sőt, komoly áldozatokat hoz a siker érdekében.

 

 

 

Schobert Lara legalább olyan elszánt, mint híres szülei, és le sem tagadhatná, hogy tőlük örökölte a kitartását, ugyanis ahhoz, hogy a legjobb edzővel dolgozhasson együtt, napi több órát utazik, illetve keményen edz.

– Szeretném nektek bemutatni a legjobb edzőt! Dobrádi Zsoltot, akinek már most nagyon hálás vagyok és rengeteg mindent köszönhetek. Főleg azt, hogy megadta a bizalmát a közös munkához. Én annyit ígértem meg neki, hogy mindent meg fogok tenni a győzelem érdekében, legyen bármi – mondta elszántan Lara, aki – Norbikához hasonlóan – szeretne kilépni a szülei árnyékából, és megmutatni a tehetségét.

Megszállottan edz

A Schobert családról köztudott, hogy büszke szentendrei lakosok, így Lara rajongóiban felmerült, hogy milyen messzire jár a felkészülés miatt.

Jól látjátok! Szentendréről az Érdi Box Klubba járok, ami nekem pontosan 1 óra vezetést vesz igénybe minden egyes nap, tehát amikor napi 2 edzésem van, összesen 4 órát vezetek. Csak ennyire vagyok megszállott

– írta közösségi oldalán az ifjú sportoló, aki láthatóan alig várja a megmérettetést.


forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?