Celeb / Híresség

„Arra riadtam fel, hogy nem kapok levegőt” – VV Greg is koronavírusos lett

VV Greg is koronavírusos! Az egykori reality sztár ugyan az egészségügyben dolgozik, sok koronás betegük van, de úgy véli, egy buliban kaphatta el a fertőzést.

 

 

 




 

A Blikknek mesélt állapotáról VV Greg, aki jelenleg is karanténban van.

— Egyik reggel arra riadtam fel, hogy nem kapok levegőt. Ilyenkor azon nyomban eluralkodik az ember felett egy természetes reakció, a halálfélelem okozta pánik. Szörnyű érzés azt megélni, hogy nem jut elegendő oxigén a tüdőmbe — fogott bele Greg, aki egészségügyben szerzett rutinjának köszönhetően hamar felmérte a helyzet súlyosságát.

— Tudatosan elkezdtem segíteni magamon, hogy a pánikkal ne rontsak még tovább a helyzetemen. Nagyon erős lélekjelenlétre van szükség ilyenkor, hogy az ember képes legyen ebben a helyzetben pszichés terápiát alkalmazni saját magán. Mély levegő beszív, lassan kifúj — idézte fel első rosszullétének pillanatait. Nem sokkal később már könnyebben kapott levegőt, de nagy fájdalmai voltak közben, mint mondja, késszerű fájdalmat érzett a háta közepén. Bár a szaglása, ízlése nem ment el, hőemelkedése is csak egyszer volt, a nehéz légzéstől és az ízületi fájdalmaktól pokoli három napon ment keresztül.

— A szűréstől számított 5 teljes napot kellett várnom az eredményemig. Azt gondolom ez nonszensz, hisz van akinek 24 óra alatt megvan a lelete. Mondanom sem kell, mit éreztem ez idő alatt, teljesen magamra hagyva, a bizonytalanságban! Majd öt nap elteltével telefonon értesítettek, hogy koronavírusos vagyok — árulta el Greg, aki jelenleg is agykontrollozik, hiszen szeretne minél előbb túljutni a betegségen, hogy újra munkába állhasson. Azt is hozzátette, hogy jó ideig biztosan nem fog elmenni bulizni.

 

 

 

forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?