Egyéb

Dráma a ValóVilágban: több mint 11 milliót licitált el a nyereményalapból három villalakó – videó

Dráma és veszekedés töltötte meg a ValóVilág luxusbörtönét. A villa persze soha nem volt a nyugalom szigete, azonban egy árverés végleg megtörte a békét a versenyzők között. A játékosoknak szeretteik által küldött fotókra, levelekre és videókra lehetett licitálni, azonban voltak, akik túllőttek a célon…

 

 

 

Korábban a Blikk is megírta, hogy Gerinek és Dudunak köszönhetően nemrég 41 700 000 forintra duzzadt a nyereményalap a ValóVilág idei évadában. Ez rekordösszegnek számított a műsor történetében, és úgy tűnik, nem is tartott sokáig, ugyanis egy vaklicit teljesen szétbombázta a hatalmas jutalmat.

Puskás-Dallos Péter vezetésével a villalakók vakon licitálhattak a szeretteik által küldött fotóra, levélre és videóra, ám az aukció nem várt fordulatot vett. Míg az első tételt – egy családi fotót – Giada vitte el 550 000 forintért, a levél és a videó licitje elképesztő magasságokba emelkedett. Geri, Dorka, Giada és Reni kézfeltartással jelezték, hogy szeretnék megszerezni a hőn vágyott levelet és videót, a számok pedig ezáltal egyre feljebb kúsztak – írja az RTL.

Senki nem számított rá, hogy katasztrófába torkollik az árverés / Fotó: RTL

Ára volt a leveleknek

Összesen 11 550 000 forintot költöttek a villalakók a nyereményalapból, de közel sem egyenlően elosztva, ugyanis Ádi, Dzsigeri és Kikidi egyetlen tételnél sem emelte fel a kezét.

Mindjárt itt a finálé, hamarosan mindenki találkozik a szeretteivel, erre elköltenek ennyi pénzt

– hangzott el Kikiditől a talán jogos kritika, de Dzsigeri is hasonlóan sokkos állapotba került attól, mennyit költöttek a többiek ilyen kevéssel a műsor vége előtt.

A licit egy részét vissza lehet nézni a reality hivatalos Instagram-oldalán.


forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?