Celeb / Híresség

„Lerakom a p*csámat az ágyra és elmászik a párnán…” – Orbitális, szőrös pókszörny támadta meg Tóth Andit – videón a beszámoló

Igencsak rémisztő tapasztalata volt Tóth Andinak csütörtök éjszaka. Az énekesnő sosem titkolta el, hogy irtózik a rovaroktól, most azonban olyat látott, ami kiverte nála a biztosítékot, így ezt a követőivel is megosztotta a közösségi oldalán. Andi elmondása szerint egy hatalmas, szőrös pók szökött be a hálószobájába.

 

 

 

Tóth Andi 24 órán át elérhető Instagram-történetben mesélte el a tapasztalatait. Az énekesnő csütörtök éjszaka osztott meg egy videót, melyben arról mesél, hogy épp az ágyában pihent, amikor egy akkora pók szaladt el a párnáján, mint a fél ökle. Kifejtette továbbá, hogy mire észbe kapott, a félelmetes rovar addigra eltűnt.

Andi szerint egy minitarantula férkőzött be az ágyába

„Valaki mondja meg, hogy miért van az, hogy ezek a bogarak, ezek a rovarok mindig megtalálják azt, aki gyűlöli őket. De, hogy így szívből.

Lerakom a p*csámat az ágyra, és elmászik a párnán egy ilyen pók. De nem ilyen, ez a vékony lábú házipók, az a kedves, hanem egy ilyen nagy vastag, szőrős lábú minitarantula, b*szod, de akkora mint a fél öklöm!

És mire felugrok sikítva, addigra eltűnt. Eltűnt! Szóval én most felgyújtom a házat… Itt így állok. És viszket a testem, és lehet, hogy kapok egy pánikrohamot. Miért találnak meg? Mindig… a váratlan vendégek?” – fogalmazott Andi a videóban, ami ide kattintva érhető el péntek késő estig.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?