Celeb / Híresség

Köllő Babett idén már nem szerepel a TV2 műsoraiban: „Az én döntésem, hogy ősszel nem láthatnak a nézők”

Köllő Babett idén ősszel nem lesz látható a TV2 műsoraiban, mivel úgy döntött, inkább a pihenést választja. A színésznő és műsorvezető, akit korábban a Sztárban Sztár leszek! című tehetségkutatóban és a Drágám, add az életed! című műsorban is láthattunk, a csatorna által kínált komplex csomag ellenére döntött így. Döntésén kollégái is meglepődtek.

 

 

 

A Blikk is megírta, hogy az évek óta a TV2 meghatározó arcaként ismert színésznő és műsorvezető, aki zsűritagként szerepelt korábban a Sztárban Sztár leszek! című tehetségkutatóban és műsorvezetőként a Drágám, add az életed! című műsorban, úgy döntött, idén inkább a pihenést választja. Bár a TV2 ősszel számos újonnan indított műsorral várja majd a nézőket, Köllő Babettet ezekben nem láthatjuk majd.

Az én döntésem, hogy ősszel nem láthatnak a nézők, mint ahogy az is, hogy inkább a pihenést választottam– jelentette ki a story.hu-nak Köllő Babett, aki ennél több információt nem kívánt közölni.

A Dancing with the Starsba is várták volna

A TV2 sajtóközleménye szerint igen komplex csomagot kínáltak neki, ezért a 45 éves műsorvezető döntésén a kollégái is meglepődtek. Babett valószínűleg szerepelhetett volna a Dancing with the Starsban is, ami táncos végzettsége miatt nem lett volna etikus a többi versenyzővel szemben, így a lap szerint ezt is mérlegelhette a színésznő.

Pletykák szerint egyébként a Sztárban Sztár legutóbbi évadának zsűritagja, Liptai Claudia a következő évadban is visszatér, miután visszaigazolt a TV2-höz.


forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?