Celeb / Híresség

Tóth Gabi a válása körüli időszakról vallott: „Egy héten háromszor vitt el a mentő… idegösszeroppanást kaptam” – videó

Egy héten háromszor is elvitte a mentő Tóth Gabit, olyan mélyponton volt testileg és lelkileg az énekesnő. Kitálalt arról, mennyire összeomlott a válása előtt és után.

 

 

 

Mi is beszámoltunk róla, hogy Lékai-Kiss Ramóna egy új műsort kapott a TV2-n, a Titkok Ramónával című podcast mától startolt el a TV2 Play-en, az első vendég pedig Tóth Gabi volt, aki az életének olyan pillérjeiről beszélt, melyekről korábban még sosem. Többek között arról is, hogyan élte meg az elmúlt egy évet a válása óta és hogy futott zátonyra a házassága Krausz Gáborral.

Tavaly augusztusban jelentették be, hogy hat év után válnak a sztárséffel, az életük pedig fenekestől felfordult. Az énekesnő és az egykori kedves is új párra találtak, Gabi a Fricska Táncegyüttes tagjával, Papp Máté Bencével költözött össze, és úgy érzi, mellette igazán ki tudott teljesedni. Egy ének- és tánctábort is szerveznek közösen:

„50-60 gyermekre számítunk, lesz táncház az idősebbeknek, lovasíjászat, és persze ének- és táncoktatás is, a lányokat én fogom oktatni. Persze rengeteg résztvevőt várunk, de fel is készültünk, jönnek velünk tanárok, valószínű édesapám is, valamint Máté szülei is velünk lesznek, akik pedagógusok. De lesznek mentálhigiénés előadók is, mert a felgyorsult világ elég torz énképet közvetít a gyerekeknek, és ezzel szeretnénk az önbizalmukat javítani”  ecsetelte az édesanya a Borsnak.

Gabi azonban nem volt mindig ilyen kiegyensúlyozott, mint most, sőt, egykor nagyon kemény időszakon ment át, ráadásul súlyos pánikbetegséggel is küzdött, ami miatt többször kórházba került.

„Pánikrohamom azóta nem volt, amióta Mátéval együtt vagyok, teljesen eltűnt. A tavaly januárom olyan volt, hogy volt olyan, hogy egy héten háromszor vitt el a mentő, olyan rosszul voltam. Be is kerültem a kórházba. Előtte év októberében egy hétig kórházban feküdtem, nem tudták, miért. De azért, mert már olyan szinten nem voltam jól abban, amiben voltam, és annyira magamra akartam erőltetni ezt az egészet, hogy idegösszeroppanást kaptam. Ezt nem értik az emberek, amit nem látnak. Lehet ítélkezni, de nem látnak bele abba, hogy miben élünk, miben vagyunk” – tett drámai vallomást a műsorban.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?