Egyéb

Hivatalos: ők lesznek a Megasztár 7 zsűritagjai

Március végén kezdődött el a Megasztár hetedik évadának válogatója, amely rövid ideig zsűri nélkül zajlott, ám most lehullott a lepel arról, kik előtt kell majd a versenyzőknek bebizonyítaniuk a tehetségüket.

 

 

 

Lapunk korábban már megkérdezte az olvasókat, kit látnának szívesen a zenés tehetségkutató legújabb szériájának ítészei között, az eredmény pedig egyértelműen azt mutatta, hogy a szavazók az első négy évad győztesét szeretnék a legjobban a zsűritagok között látni, így Molnár Ferenc Caramelt, Tóth Verát, Rúzsa Magdit és Király Viktort. Most vége a találgatásoknak, a TV2 ugyanis a Tények Plusz című műsorában dobta le a bombát hétfő este: bejelentették, kik azok a magyar hírességek, akik beülhetnek a Megasztár 7 zsűriszékeibe.

A bejelentés nyomán a szavazóknak nem is kell csalódniuk, hiszen valóban látható lesz az ítészek között az egyik korábbi nyertes.

Kik egyengetik majd a zenei karrierre vágyó fiatalok útját?

A Megasztár hetedik évadának zsűrijében helyet kapott Molnár Ferenc Caramel és Rúzsa Magdi is, akik mellé Marics PetiPapp Szabi, illetve a Halott Pénz frontembere, Marsalkó Dávid kerül majd.

Amióta bejelentették, hogy – 12 év után – ősszel visszatér a Megasztár a TV2-n, mindenki azt találgatta, vajon kik ülnek majd a zsűriben. Lapunk korábban megtudta, hogy Vastag Csaba is a Megasztár csapatában dolgozik majd az idei szezonban.


forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?