Egyéb

„A jövőnkben már nem vagyok annyira biztos” – Véget ért VV Valen és VV Dorka kapcsolata?

A ValóVilág tizenkettedik évadának szerelmespárja már nem biztos a közös jövőjükben.

 

 

 

VV Valen és VV Dorka már a beköltözésük idején szemet vetettek egymásra, azóta pedig kész érzelmi hullámvasúton mentek keresztül a villában. Bár a fiú korábban megfogadta, nem hagyja majd, hogy az érzelmei eluralkodjanak rajta, Dorkának mégsem tudott ellenállni. A párosnál egy zöldszemű szörny, a féltékenység is felütötte fejét, ennek ellenére sokat álmodoztak a közös jövőjükről, így a gyermekvállalás is szóba került már kettejük között. Most mégis megroggyant a kapcsolatuk.

Szerintem tegnap már észrevehetted, hogy te hiába nyílsz meg, hiába beszélsz, nem nagyon jutott el hozzám az, amit te érzel, vagy az, hogy a kinti dolgokkal kapcsolatban hogyan vélekedsz– mondta Valen Dorkának, aki egy villalakók előtt zajló jelenet után félrehívta beszélgetni őt.

– Ez miattad van. Ne hárítsd rám! – reagált a kijelentésre Dorka.

– Nem a csatornával van a gond, nem azzal, ami tőled jön, hanem én nem vagyok lehet befogadó rá. A jövőnkben már nem vagyok annyira biztos – fogalmazott Valen.

A páros abban egyetértett, hogy egyikőjük sem érzi most úgy, hogy biztos alapokon áll a kapcsolatuk, így ezzel le is zárták a beszélgetést. Valen még lehajolt a lányhoz, hogy adjon néhány csókot az arcára, miközben biztosította arról, hogy továbbra sem fog más ágyában aludni. A fiú még a kamerák előtt is elmondta, egyelőre még nem tudja, hogyan alakulnak közöttük a dolgok, de azt tudja, hogy valamilyen szinten részei lesznek egymás életének.

Abban biztos vagyok, hogy valaminek maradunk egymásnak, és abban is biztos vagyok, hogy ha nagyon komoly lenne, akkor már kialakult volna egy sokkal komolyabb dolog… de szerintem nekem ez így nem rossz most. A lényeg, hogy őszintének kell lenni– mondta VV Valen.

A jelenetet ide kattintva tudja visszanézni.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?