Belföld, Celeb / Híresség

Az egymilliárd forintot is túllépte Azahriah triplakoncertjének költségvetése – videó

Több mint egymilliárd forintba került Azahriah tripla koncertje a Puskás Arénában. Az énekes nem aprózta el az eseményt: látványos elemekből és effektekből nem volt hiány a koncertsorozat első napján.

 

 

 

Pénteken kezdődött Azahriah háromestés fellépése a Puskás Arénában. Az énekes maga tervezte meg a koncertet, beleértve a vizuális elemeket is: lézershow, konfettieső, lángoszlopok és tűzijáték is volt az eseményen, mely nagyjából 50 ezer embert érdekelt az első napon. A 22 éves előadó menedzsere elmondta, hogy Azahriah nem mindennapi ötletekkel állt elő.

Mindent ő talált ki. A legextrémebb ötleteket is igyekeztünk megvalósítani. Kettőt ebből elmesélnék: az egyik a két hatalmas kéz, ami egyenként körülbelül 700 kilós, hatalmas levágott zombikezek, amihez készült egy 88 oldalas statikai terv.

– mondta az RTL Híradónak Tóth Gergely, a Supermanagement ügyvezetője, hozzátéve, hogy a másik emlékezetes elem egy 50 kilós búvárszobor volt, amely a közönség felett lebegett a Mariana árok című dal közben.

A szervezők szerint a koncertek összköltsége az egymilliárd forintot is meghaladja.

Egy 1200-1300 négyzetméteres ledfal, 750 lámpa, 65 méter széles színpadon fog történni a sok látványosság

– árulta el a koncert előtt Szabó András, a Broadway Event főszervezője. Az énekes a koncertsorozat után biztos, hogy pihenőt tart, és aztán folytatódnak a magyar és külföldi fesztivál-fellépések. A szervezők szerint Azahriahnak jövőre Puskás Arénás koncertjei biztos nem lesznek.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?