Belföld

Megvannak a részletek: így költözhet be Ön is a ValóVilág12 luxusvillájába!

Ilyen még sosem volt: most egy néző is csatlakozhat a villalakókhoz.

 

 

 

A ValóVilág 12. évadjában most olyasmi történik, amire eddig még sosem volt példa: a nézők közül bárki beköltözhet teljes értékű játékosként a villába, ha saját névre szóló RTL+ előfizetése van, és jelentkezik az rtl.hu/villalakoplusz oldalon. Arról, hogy ezután hogyan zajlik a szelekció, arról most Kónya Gergely, az RTL senior kreatív producere árult el részleteket a Reggeliben.

Kónya Gergely azt mondta, aki RTL+ előfizetése van, és az rtl.hu/villalakoplusz oldalon keresztül kitölti a jelentkezési lapot, az részt vehet a Villalakó+ nyereményjátékon. A nyereményjáték értelmében a regisztrációs időszak lezártát követően, 2024. május 27-én, közjegyző jelenlétében 4 főt sorsolnak ki, akikre ezután egészségügyi, fizikai és pszichológiai vizsgálatok várnak. Amennyiben mindenki alkalmasnak bizonyul, a négy fő közül a 2024. június 2-ai élő adásban egy Beszavazó show keretén belül a műsor nézői dönthetik el, hogy ki legyen az, aki nyereményként beköltözhet a ValóVilág 12 villájába, és ezzel teljes jogú villalakóként megküzdhet a fődíjért is.

Szerintem nagyon izgalmas kísérlet– fogalmazott a Reggeliben Kónya Gergely, aki kitért arra is, mennyire más az, amikor casting keretén belül határozzák meg, kik legyenek a műsor szereplői.

Most a nyereményjátéknak köszönhetően egy szerencsés ember casting nélkül érkezhet a műsorba, így bár óriási előnye lehet a beilleszkedést illetően, ha eddig nézte az adásokat, mégsem mondhat semmit a villalakóknak.

A kreatív producer arra is kitért, szerinte az évek során minden megváltozott a műsorral kapcsolatban, hiszen úgy véli, ma már sokkal tudatosabban játszanak a játékosok, és a legjobb oldalukat mutatják, így van, aki ezzel már túlzásba is esik. Szerinte a nézők ma már jobban értékelik a valóságot és az őszinteséget.

A Reggeliben Kónyán kívül Puskás-Dallos Péter, a VV műsorvezetője is vendégeskedett, aki arról beszélt, hogy Dorka és Noémi párbaja lesz az első, ami konfliktusból alakult ki.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?