Celeb / Híresség

„Ha ­Győzike hülye lenne, nem lenne ekkora sztár” – Gáspár Zsolti megfejtette testvére sikerének titkát, de aggódik az új sorozat miatt

Gáspár Zsolti nagyon örül neki, hogy a Győzike Show újraindul, mivel úgy gondolja, hogy testvére nagy úttörője volt Magyarországon ennek a műfajnak. Elmondása alapján őket is többször próbálták meggyőzni, hogy kamerázzák be az otthonaikat, ő azonban nem adta be a derekát, mivel az ő családja nem született rivaldafénybe. Ennek ellenére nem érti, hogy miért pocskondiázták annyian Gáspár Győzőt azért, mert ő ezt megtette.

 

 

 

– Nem értem, miért váltott ki annak idején ekkora felháborodást, mert semmi rosszat nem csináltak. Nem loptak, nem csaltak, nem hazudtak. Semmi rosszat nem tettek az emberiséggel. Evelin is több nyelven beszél, komoly iskolákba járt, ahogy ­Virág is, mégis sokan kicsinálták őket. De ne haragudjon már meg a világ, hát színészek! Ez egy film. Ennyi erővel Csányi Sándorra is ráolvashatnák, hogy meleg, mert az egyik filmjében homoszexuá­lis férfit játszott. Tényleg ez téma még a XXI. században? – árulta el a Storynak Gáspár Zsolti, aki pillanatok alatt paprikás hangulatba tud kerülni, ha bántják a szeretteit vagy romatársait.

Téma az, ha valaki cigány? Felháborító! Mi is felkaptuk már a talajvizet, tudunk előre menni, csókolom. Ha ­Győzike hülye lenne, nem lenne ekkora sztár, ennyire egyszerű. Ő olyan, mint Izraelben az olajfák. Már kiskorában megmondta, hogy Michael Jackson lesz, ott volt a poszter a falán. Az iskolában körbeállták és tapsoltak neki, ő így született, ezt az édesapjától örökölte

– tette hozzá.

Zsolti maga legfeljebb csak mellékszereplőként felbukkani a műsorban, viszont úgy gondolja, hogy bár a műsor nagysiker lesz, de Győzikének fel kell kötnie a gatyáját.

– Le merem borítékolni, hogy most is ugyanolyan nagy siker lesz a műsor, mint annak idején. Szerintem az első négyben benne lesz a nézettség, még az is oda fog kapcsolni, aki nem akar. Ki fogja verni a biztosítékot. Tuti, hogy szórakoztató lesz, Győzikének viszont fel kell készülnie, hogy ismét brutálisan megkapja a magáét, de a sztárság már csak ezzel jár! – mondta.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?