Celeb / Híresség

Háziasszonyként is remekel Tóth Andi – videó

Az X-Faktor újdonsült mentora, Tóth Andi korábban több szomorú részletet is megosztott a gyerekkoráról és a tinédzserkoráról, most viszont egy könnyedebb hangvételű videóban mesélt felszabadultan arról, hogyan segítette édesanyja és nagymamája a konyhában.

 

 

 

Ugyanis mint a Blikk is megírta, videósorozatot indított Tóth Andi Max rendelünk címmel. A visszavonult énekesnő a zenei platformját szerette volna valami olyanra használni, ami közel áll a szívéhez, a sütés-főzés pedig pont ilyen.

– Nehéz kérdés, kitől tanultam sütni-főzni. Hirtelen rávágnám, hogy anyukámtól, mert ő volt az, aki próbálta velem megszerettetni a főzést kisebb-nagyobb sikerrel. Nyilván baromira untam gyerekként. Nem élveztem, de segítettem – húzta mosolyra a száját az X-Faktor leendő mentora az első évad első részében.

Andi 2014-ben, 15 évesen költözött Budapestre, miután versenyzőként megnyerte a tehetségkutatót.

– Amikor a mamám felköltözött velem egy évre az X-Faktor után, akkor se szerettem főzni. Viszont nagyon tetszett. Igazából magamtól tanultam, de anya és mama receptjei nagyon sokat segítettek – magyarázta az énekesnő, és elárulta azt is, hogy sütni sokkal jobban szeret, mint főzni, édesanyja pedig jól ismeri, tudta, mivel lepje meg a kislányát a költözéskor.

Ennek a tepsinek története van. Tudom, hogy sz.rul néz ki, de tíz éve kaptam anyukámtól, amikor felköltöztem Budapestre– áradozott Andi, aki édesanyja praktikájából is megosztott egyet a követőivel banánkenyérsütés közben.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?