Celeb / Híresség

Az utolsó mentsvára lehet: külföldre költözne Gáspár Evelin

Gáspár Győző idősebb lánya, Evelin rengeteget tanult, külföldön szerzett végzettsége után itthon szeretett volna elhelyezkedni. Több állásinterjúval a háta mögött korábban azt nyilatkozta, mindig volt kifogás, miért nem őt választották, nem kapott komoly munkát. Éppen ezért döntötte el, hogy a médiában marad, de már B terve is van arra az esetre, ha ez a pálya sem jön be.

 

 

 

– A covid alatt hazaköltöztem Salgótarjánba, és elkezdtem egy cukrásztanfolyamot. Mindig törtető voltam, és gondolkodtam, mit lehetne csinálni. Látom, hogy azért elég limitáltak a lehetőségeim, és a médiát érzem magamhoz a legközelebb – árulta el Evelin a Bulvár Stop adásában, és az sem titok, hogy tavaly szeptember óta a TV2 Akadémia növendéke, szerkesztő-műsorvezető szakon.

A 29 éves fiatal alázatosan gondol a munkájára, bevallása szerint mindent az alapoktól kell kezdeni ahhoz, hogy feljebb juthasson.

– Megadtam magamnak ezt a lehetőséget, megpróbálom. A külföldre költözés az utolsó: ha az az Akadémia nem jön be, nem lesz lehetőségem, és ott fogok tartani, hogy megszomorodok otthon, nem mozdulok ki, akkor inkább külföldre költözök. De én összességében szeretem a hazámat – árulta el Evelin a terveit.

A TELJES INTERJÚ EVELINNEL:

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?