Egyéb

Sírva omlottak össze a ValóVilág macsói: VV Dzsigeri és VV Kikidi kamerák előtt zokogtak – fotók

VV Dzsigeri és VV Kikidi is kibuktak a többiek miatt a kamerák előtt. Sírva mondták el, miért neheztelnek a villalakókra.

 

 

 

Pár napja még magabiztosan költöztek be, ám nem sokkal később már labilis érzelmi állapotban nyilatkoztak a kamerák előtt a ValóVilág szereplői. Idén ugyanis – a korábbi évekkel ellentétben – folyamatosan változik a fődíj összege. VV Kikidit az borította ki, hogy a két új villalakó, VV Vera és VV Dudu – önmagukat előtérbe helyezve – a közös kasszából 2-2 milliót használtak fel, így 4 millióval csökkent a 36 millió forintos nyereményalap.

„Napi egymilliót bukunk, ha kiszámoljuk, kilencven nap múlva 60 milliót kell befizetnünk a ValóVilág villájába, mert mi fogunk nekik tartozni, ha így folytatjuk. Nem fogják fel, hogy ez egy szar dolog? Bármelyikünk megnyerheti ezt, vegyük már komolyan” – borult ki a szőke fiatal, aki ezután már sírva folytatta:

Azt érzem, hogy abból veszünk el, amit én a családomnak akarok adni… és röhögünk rajta– panaszolta.

VV Kikidi sem bírta tovább / Fotó: RTL

Nem ő az egyetlen, akinél eltört a mécses: a nőcsábász VV Dzsigeri azért fakadt sírva, mert egy szavazás során a többiek legtöbbször őt említették annak kapcsán, hogy kit akarnának a villa falain kívül tudni.

Szar érzés, hogy rajtam csak olyan medál van, hogy nem tartozok közétek– fakadt ki a 21 éves Dzsigeri, aki VV Verának is elmondta a sérelmeit.

– Nagyon idegennek éreztem magamat a társaságban, a legidegenebbnek. Bementem a nyugiba egyedül, ültem, és k*rvára elsírtam magamat – vallotta be őszintén.

VV Dzsigeri nem bírta visszatartani a könnyeit / Fotó: RTL

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?