Celeb / Híresség

Zimány Linda lejjebb adta az igényeket: alacsony, pocakos férfiaknak is van esélye nála

Lejjebb adta a férfiakkal kapcsolatos igényeit Zimány Linda. Jóllehet, a modell korábban hatalmas elvárásokat támasztott az ellenkező nem felé a párkeresés tekintetében, manapság már sokkal kevesebb kritériumnak kell megfelelnie annak, aki meg szeretné hódítani a híres ügyvéd szívét.

 

 

 

– Én már úgy vagyok vele, hogy felőlem alacsony is lehet, nem is kell, hogy topmodell legyen, pocakja is lehet. Engem az vonz, ha van sármja és érzelmi intelligenciája – mondta el az ATV A NŐ háromszor című műsorban Zimány Linda, aki számára a belső értékek sokkal fontosabbak. – Vannak alapelvárások, hogy legyen intelligens, legyen humora, mert ha hetven pluszosan ülünk egy padon, nem fogunk tudni mást csinálni, csak nevetni. Ezekből nem tudok leadni, és fontos, hogy okos legyen, mert nagyon szeretek mindenről beszélgetni. Nálam ott jön meg a lelki és fizikai intimitás, ha jó a beszélgetés és látom, hogy agya van.

Linda szerint sok férfi rendelkezik bizonyos egzisztenciával, emiatt van magabiztossága is, de belül még mindig sérült kisgyerekek. Bevallotta, hogy utoljára öt éve volt szerelmes, akkor ért véget a párkapcsolata, és azóta – életében először – a szingli éveit tapossa, az igazira vár.

– Tizennyolc éves korom óta most vagyok először szingli ebben az utóbbi öt évben. Úgy érzem, ez kellett is, mert most jutottam el magammal arra a szintre, hogy társat keresek, nem párt – fogalmazott, hozzátéve, hogy folyamatosan randevúzik.
forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?