Celeb / Híresség

Érettségi nélkül is úszik a pénzben a TV2 sztárja: „Én tanítottam a tanárokat, nem ők engem”

Herceg Csabi bevallotta, hogy érettségi nélkül tett szert hatalmas vagyonra, amire rendkívül büszke.

 

 

 

A Kőgazdag fiatalok sztárja többször is hangoztatta már, hogy számára nem létezik limit, ha a pénzköltésről van szó, hiszen bármit megvehet magának. Herceg Csabi nem tudja elképzelni, hogyan él egy átlagember, de nem is akarja, hiszen a lehetőségei messze túlmutatnak a maga korabeli fiatalok életmódján. Állítása szerint, ha valaki azt mondaná neki, hogy 200 ezer forintból kell megélnie havonta, kinevetné. Neki az nem menne, mivel az ötszörösét tankolja el egy hónap alatt. A luxusautó-imádó fiatal, aki legutóbb a 300 milliós otthonát kezdte árulni, illetve 30 milliós luxusjárgánnyal lepte meg az öccsét, most elárulta, hogy érettségi nélkül éli ez életét.

„Hát, úgy gondolom, hogy az érettségi a mai világban már nagyon fontos, alap dolognak számít, ugyanis utcaseprőnek sem mehet el az ember érettségi nélkül. Nem lehet csak az álmokra alapozni, így fontos, csak nem nekem. Nekem nem volt szükségem az érettségire, viszont az érettséginek szüksége lett volna rám! Mert ha nekem lenne, sokkal menőbb dolog lenne és többen akarnának” – mondta a 21 éves, tehetős fiatal, aki feleslegesnek tartotta az iskolába járást.

„Nem érzem a hiányát, mivel nem láttam értelmét bejárni. Én tanítottam a tanárokat, nem ők engem! Teljesen elég az, ami nekem van, mert szerintem eléggé megcsináltam magamat érettségi nélkül” – hangsúlyozta a Ripostnak, megemlítve, hogy a szünetek mellett egyedül a matek volt számára hasznos időtöltés.

A pénzét ugyanis tökéletesen képes megszámolni, amely igencsak fontos szerepet tölt be az életében. Egyébként a bevallása szerint jó matekos:

Egyik tantárgy sem volt a kedvencem, a szüneteket jobban szerettem. Matekból egyébként nagyon ott vagyok. Ha van egy kis matekverseny, arra bármikor vevő vagyok. Főleg, ha pénzt kell számolni, Einstein se bír velem– büszkélkedett Csabi, aki azt is elmesélte, hogy már egészen fiatalon azon járt az esze, hogyan tudna pénzt keresni.

„Folyamatosan azon gondolkoztam 14 évesen az iskolában, hogy ha majd abba a helyzetbe kerülök később, hogyan keressek annyi pénzt, hogy ne tudjam hova rakni. Több időt fektettem abba, hogyan keressek pénzt, mint hogy tanuljak, bár úgy gondolom, ez a kettő egymáshoz passzol. Nagyon ritka, hogy valaki jó oktatás nélkül tudjon sok pénzt keresni, ezért is vagyok különleges” – jelentette ki a TV2 sztárja.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?