Érdekes

Szerinted ki a boldogabb a képen? – Válaszod nagyon sok mindent elárul rólad!

Figyeld meg jól a képet és aztán próbáld meg eldönteni, szerinted ki lehet a boldogabb! Szerinted ki a boldogabb a képen? – Válaszod nagyon sok mindent elárul rólad!

 

 

 

A,

Erős intuitív képességekkel rendelkezel, ami egy nagy előny számodra. Legtöbbször már az első találkozás alkalmával mélyen belelátsz másokba.

Az első benyomásod alapján is már könnyen olvasol másokból. Képes vagy átlátni a maszkokon és megérzed, ha valaki nem őszinte. A hazugságokkal nem tud senki sem meggyőzni téged, hiszen mélyre hatoló érzékenységgel rendelkezel.

Gyakran fordulnak hozzád emberek problémáikkal, mivel tudják, hogy szívesen meghallgatod őket és segítesz, ha baj van. Ugyanakkor nem hagyod, hogy az érzelmek átvegyék az irányítást, és képes vagy kimondani az igazságot, még akkor is, ha fájdalmat okoz az illetőnek (vagy neked). Az őszinteség a te erőd, még akkor is, ha néha félelmet kelt benned.

Az elméd hideg és racionális marad bármi történjék is, és nem hagyod, hogy mások befolyásoljanak.

B,

Kitűnő memóriával és éles elmével rendelkezel, ez lehetővé teszi számodra, hogy mindenre és mindenkire emlékezz, még hosszabb távlatból is. Különleges figyelmet fordítasz a részletekre, és hiszel abban, hogy az apró dolgoknak óriási jelentőségűek lehet. Kiválóan elemzed és értékeled a körülötted lévő helyzeteket és felismered az összefüggéseket.

Az elismerés nagy jelentőséggel bír számodra, és szereted, ha megbecsülik a munkádat. Ugyanakkor rendkívül szenvedélyesen szeretsz, de ugyanilyen határozottsággal tudsz gyűlölni is. Az, aki egyszer a barátod, mindig az marad számodra, de aki megbánt vagy átvert, az örökre ellenséged marad, nehezen megy a megbocsátás. Mások könnyen megbízhatnak benned, hiszen tudják, hogy számíthatnak rád.




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?