Egyéb

„Kapcsolatom még sosem volt, de nem is szeretnék” – A nőcsábász VV Dzsigeri a ValóVilág új beköltözője – videó

Újabb férfi költözött be ma este a ValóVilág többi szereplőjéhez: VV Dzsigeri elárulta, hogy eddig még egyetlen kapcsolata sem volt.

 

 

 

A ValóVilág 12. évada tegnap, azaz vasárnap este startolt el Megyeri Csilla és Puskás Peti vezetésével. A 36 milliós fődíjért ezúttal egy felújított luxusbörtönben küzdhetnek a szereplők, akik közül nyolcan már birtokba is vehették a villát. Eddig Kikidi, Gina, Dorka, Geri, Bogi, Reni, Giada és Valen költöztek be, ma pedig egy újabb fiatal csatlakozik hozzájuk.

Az RTL+ felületén a nap 24 órájában nyomon követhető valóságshow újabb lakó előtt tárta ki a kapuit: a többiek nem mással ismerkedhetnek meg, mint VV Dzsigerivel, aki nagy valószínűséggel megbolygatja majd a benti létet.

Kapcsolatom még sosem volt, de nem is szeretnék, mivel sokat bulizok. Próbálkoztam egy lánnyal, akivel úgy éreztem, lehet valami, de együtt sem voltunk, elmentem egy buliba és ugyanúgy más lánnyal smároltam, meg több is volt… Gondoltam, minek bántsam azt, aki sose bántott engem? Mondtam neki, hogy inkább hagyjuk– mesélte a fiatal.

A 21 éves csajozógép úgy gondolja, a mosolya és a humora leveszi a nőket a lábukról, de emellett kiváló beszélgetőtársnak is tartja magát. Bevallása szerint korábban zárkózottabb volt, de mára már nyitott. VV Dzsigeri érkezésével még korántsem telt meg a villa, további fiúk és lányok várják, hogy beköltözhessenek és összekuszálják a szálakat – írja az RTL.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?