Egyéb

Istenáldotta tehetségnek tartják a nőt, aki simán betol egyszerre a szájába egy nagy adag sültkrumplit

Az egy dolog, hogy betömi a szájába, de másodpercek alatt nevetve le is nyeli az egész adag mekis sült krumplit.

 

 

 

 


Már több mint 1,5 millió követőt gyűjtött a TikTokon egy amerikai nő azzal, hogy rengeteg ételt tud egyszerre a szájába tömni, írja a Mirror.

Az egyszerűen csak a ‘világ legnagyobb szájú nőjének’ nevezett Samantha Ramsdell nemcsak sok, hanem a nagyméretű kajákat is szívesen tömi egyszerre magába.

A különös képességgel megáldott nő eddig legnépszerűbb videóját már több mint 5 millió alkalommal indították el. Ebben a kocsiban ülve egy nagy adag mekis sült krumplit pakol szálanként a szájába. Majd amikor kiürült a papírtok, néhány gyors mozdulattal magába hajtogatja a kilógó krumplivégeket, és rövid rágás, valamint némi kuncogás után le is nyeli az egészet.

A pár másodperces felvételt itt lehet megnézni:

 

@samramsdell5

Reply to @marsssgodzilla one bite everyone knows the rules! Comment below what I should try next!😬 #WorthTheWait #OneStepCloser

♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod

A nagyszájú nő teljesítményét elhűlve figyelik a kommentelők is. Van, aki szerint a nő egyszerűen istenáldotta a tehetség. Egy másik hozzászóló szintén kipróbálta a krumplik magába tömését, de 10 darabnál elakadt, miközben Samanthának láthatóan a 100 sem kottyant meg.

Ramsdellnek külön sorozata van csatornáján a hatalmas méretű szendvicsekről. Van olyan, amit képes akár egyetlen óriásharapással elpusztítani, de az alkarnyi méretű szendvicsekhez sincs szüksége 4-5 harapásnál töbre:

 

@samramsdell5

Just another day eating a Bacon Egg and Cheese on the street corner with @newyorknico 😂 #OneStepCloser #nyny #WidenTheScreen

♬ original sound – samramsdell5

 

 

 

 

forrás



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?