Celeb / Híresség

„2024-ig kellett várni, hogy újrainduljon a műsor, amit soha senki nem nézett” – Győzike máris megmutatta: itt a Gáspárék hivatalos előzetese

Gáspár Győző közösségi oldalán osztotta meg a Gáspárék első hivatalos előzetesét. A reality a TV2 műsorán tér vissza és rengeteg izgalmat ígér.

 

 

 

Ahogy azt lapunk is megírta, a 14 éve véget ért Győzike-show hamvaiból feltámadva, Gáspárék néven tér vissza a tévéképernyőkre a TV2 csatornáján. A régi-új műsorról a show üdvöskéje és névadója, Gáspár Győző osztotta meg Instagramján az első hivatalos ajánlót. A legendás reality új köntösben, de a régi szereplőkkel érkezik, Győző a bejegyzéséhez a következő sorokat fűzte:

2024-ig kellett várni, hogy újrainduljon a műsor, amit »soha senki nem nézett«

A megosztott ízelítőben visszatérnek a reality klasszikus elemei, a hamisíthatatlan lakberendezési stílus, Győző és Bea, na meg az igazi „romazuri”.

A hírek szerint Gáspár Győző és Bea asszony már megállapodott a csatornával, és jelenleg még folynak a tárgyalások Evelinnel és Virággal, akik nélkül nem lehet teljes a családi show – írja a Bors.


forrás: blikk.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?