Belföld

Fényűzés felsőfokon: ebben a luxusbörtönben élnek majd a ValóVilág új évadának szereplői – Lessen be a kulisszák mögé!

VV Merci teljesen elalélt a medencétől, amit a ValóVilág idei szériájának szereplői már birtokba is vehetnek pár nap múlva.

 

 

 

Mi is megírtuk nemrégiben, hogy május 5-étől rajtol el a ValóVilág új szériája. A műsor történetében idén lesz először nyáron a valóságshow, az izzasztó hőségben pedig nem csak a hőmérséklet fog felforrósodni, hanem hangulat is, amikor a 12. évad szereplői meglátják, hogy idén egy medence is helyet kapott az udvaron.

Az idei évad minden tekintetben különleges lesz, hiszen az RTL+ felhasználói napi 24 órában streamelhetik mindazt, ami a villa falain belül történik, ezzel betekintést nyerhetnek a játékosok életébe. 2024-ben a luxusbörtön dizájnjával kapcsolatban megint kitettek magukért a készítők. VV Merci – aki a 10. széria harmadik helyezettje lett – vígan mutatta körbe az udvart, amely nemsokára majd a szereplőktől lesz hangos.

Ez lenne az én évadom. Itt érzem, hogy megnyerném, ilyen körülmények között– jelentette ki Merci, aki a saját évadából hiányolta a medencét.

A nappaliba belépve annyi látszik, hogy rózsaszín és kékes árnyalatban pompázik a kanapé.

Nem hiszem el, hogy ez lett a mi villánkból. A miénk az ott szürke volt, most miért ilyen színes?– nézett körbe Merci, de egyelőre a teljes felújításon átesett villát csak pár nap múlva mutatják meg.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?