Celeb / Híresség

Gáspár Zsolti: Én jó testvére vagyok Győzőnek, de az én családom nem eladó

Nehéz igazságot tenni Gáspár Győző és Gáspár Zsolt elfajult testvérháborújában, hiszen mindenre másképpen emlékeznek. Lesz valaha béke a családban?

 

 

 

 


Gáspár-testvérek viszonya egy ideje finoman szólva is viharos. Volt ugyan egy látványos békülés kettejük között tavaly karácsony előtt, de arról Győzike azt állította a Borsnak, hogy csupán színjáték volt. Amiért az öccse pénzt kapott, amit nem osztott meg vele. Az idősebb Gáspár-fivér arról is panaszkodott, hogy Zsolti a gyerekeiket sem engedi összejárni.

Gáspár Zsolti kapcsolata jobb a birkákkal, mint a testvérével (Fotó: Ripost)

Zsolti gazdánál ekkor szakadt el a cérna, és most részletesen cáfolja Győzike állításait, miközben kijelentette, hogy bátyja mentális problémákkal küzd. Azt különösen furcsállja, hogy Győző szerint tiltja a gyermekeit Virágtól és Evelintől, hiszen mint mondja, az ő lánya és Evelin minden reggel együtt edzenek. A békülésért kapott pénzről pedig azt mondja, hogy hónapokkal ezelőtt mindketten megkapták a részüket. A külön töltött karácsonyról és a szakmai féltékenységről pedig így nyilatkozott:

„Én mindig büszke voltam Győzőre, mindig gratuláltam neki, de fordítva ez nem így történt. Az a probléma, hogy a testvérem túltol és túlpörög mindent. Valóban nem töltöttük együtt a karácsonyt, ahogy tíz éve sosem, mert mindig elutaztak, csak most a vírus miatt itthon maradtak. Nekünk viszont már volt egy megszokott forgatókönyvünk, társaságunk, amelyet ő nem kedvel” – mondta a Borsnak Gáspár Zsolti, aki jó testvérnek tartja önmagát. Olyannak, aki mindig ott van, ha szükség van rá.

„Bármi is történt, a bajban mindig ott vagyok, ahogy a napokban a karamboljuknál is elsőként siettem a segítségükre. Egy anyától, apától származunk, s bár sok mindenről máshogy gondolkodunk – például nekem nem eladó a családom –, de a vér soha nem válik vízzé” – tette hozzá a showman.

 

 

 

 

 

forrás: ripost.hu



VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?