Érdekes

10 jel, hogy igazi cigány lélek lakik benned

Ha találkoztál már valaha egy igazi cigány lelkű emberrel: biztos nem felejtetted el. Valószínűleg még soha nem találkoztál hasonló személlyel. Egy szenvedélyes, szabad szellemű, kalandos természetű ember, aki jól érzi magát a jelenben. Amennyiben rád is igaz ez a 10 jel, akkor te is egy valódi cigány lélek vagy! Cigánynak lenni életforma. A cigány lélek egy különleges természet. Minél több jel igaz rád a következő jelekből, annál biztosabb, hogy te is egy igazi cigány lélek vagy:

 

 

 

1. Az érzelmek vezérelnek

Mindig a szívedet követed, bármi is történjen. Túl sokat gondolkodsz és rendkívül empatikus, túl érzékeny ember vagy. Sokszor veszed figyelembe mások szükségleteit, de nem hanyagolod el a sajátjaidat sem. Folyamatosan igyekszel másokat boldoggá tenni. Nagyon boldog, de nagyon szomorú is tudsz lenni. Szerencsére képes vagy gyorsan elengedni a negatív érzelmeket.

2. Gyakran támaszkodsz az intuíciódra

Mindig követed a lelked sugallatait, a belső hangodat. Nem félsz kockáztatni. Rendkívül bátor vagy, még ha időnként meggondolatlannak is tűnsz.

3. Kalandos természet vagy

A lehető legteljesebben éled az életedet. Mindig indulásra kész vagy. A rutin semmilyen téren sem jellemző rád. Szereted a változásokat, és mindig keresel valami újat. Kedveled a sokszínűséget, ezért is szeretsz új emberekkel új helyeken találkozni és meghallgatni a történeteiket. Ellenkező esetben könnyen el fogna az unalom.

4. Bohém vagy

Szellemed vad és szabad. Nem szereted a kötöttségeket. Nem hagyod, hogy a társadalom határokat szabjon neked. Nem szereted, ha megmondják neked, mit kell tenned, hogyan élj.  A saját utadat járod.

5. Egyedülálló személyiség vagy

Senkit nem utánzol. Önmagadat adod. Saját álmaid, ötleteid vannak és mindehhez saját stílusérzék párosul az élet minden területén.

6. Természetbarát vagy

Imádod és egyúttal megbecsülöd a természetet. Gyönyörűnek látod, tele ajándékokkal. Oda vagy a szabadtéri programokért. Szeretsz új helyeket felfedezni. Az állatokért pedig különösen odavagy. Valószínűleg van is háziállatod és mindent megteszel azért, hogy boldog legyen. A hegyi patakok, az erdők, az óceánok, az eső, a hó mind inspirál téged. Akár vidéken, akár a városban élsz, mindig találsz egy kis időt arra, hogy a természetben legyél.

7. Kiszámíthatatlan vagy

Fokozott érzelmeid miatt néhány perc alatt rendkívül boldog emberből szörnyen szomorúvá válhatsz. Az egyik percben készen állsz a barátokkal való lógásra, a másikban már lemondod terveidet. Éppen ezért folyamatosan keresed az egyensúlyt az életedben.

8. Önellátó vagy

Számodra fontos az én-idő. Szeretsz egyedül lenni és azt tenni, amihez kedved van. Nem félsz az egyedülléttől, mert tudod, hogy bármire képes vagy. Soha nem támaszkodsz más emberekre ahhoz, hogy boldognak érezd magad. Megteremted a saját boldogságodat.

9. Fontos számodra a művészet

Imádod a művészetet. Szereted hallgatni, nézni és persze végezni is. Talán te magad is művész vagy. Ha nem is vagy festő, író vagy bármilyen más alkotó, minimum életművész vagy!

10. A zene végigfut az ereidben

A zene a drogod. Olyan módon pezsdít fel, mozgat meg, mint semmi más. Szinte az összes zenei stílust szereted, a jazz-től kezdve a popzenéig és a latin ritmusokig. A zene műfaja nem annyira fontos, amíg átérzed és megmozgat. Élvezed a szavakat, a ritmust, a táncot, mindent, ami meghatározza a zenét. Számodra a zene az élet.




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?