Celeb / Híresség

Galambos Dorina nem szeretne gyereket: „Szeretném kiélvezni az életemet”

Galambos Dorinát a legtöbben a Megasztárból ismerhették meg, az akkor 17 éves lány egyből belopta magát a nézők szívébe. Bájos kisugárzása Pély Barna figyelmét is felkeltette, akivel később hosszú évekig voltak együtt.

 

 

 

Az énekesnőt a 2003 őszén indult Megasztárban ismerte meg az ország, azóta viszonylag visszavonultan él, a Palikék Világa „Három igazság” című adásában elmondta, tudatosan döntött úgy, hogy nem szerepel a bulvárlapok címlapján.

Galambos Dorina kemény időszakon van túl, 2023 februárjában endometriózis miatt műtötték, cisztát találtak a testében, ami szét is robbant, így elkerülhetetlen volt a műtét. Az énekesnőt megviselte a beavatkozás, de szerencsére túl van már a nehezén.

Dorina Palik Lászlóéknak elárulta, nem tervez gyereket szülni, meg is indokolta, hogy miért.

„Nem tervezek. Biztosan azért, mert anyukám annyira fiatalon halt meg, hogy már én sem élnék, ha annyi idősen ér véget az életem. Tizenhét voltam, ő harminckilenc. Most vagyok harminckilenc. Sosem úgy gondoltam, hogy a járókeretig eljutok, mert a rák bármikor előfordulhat. Valószínűleg ezért nem tervezek gyereket. Én csak szeretném kiélvezni az életemet. Szeretnék mindig jó fej emberekkel lógni, jó helyeken lenni, jókat enni” – fejtette ki álláspontját Galambos Dorina.

Az énekesnő azt is elárulta, hogy mai napig jóban vannak Pély Barnával, és nemrég a szerelem is rátalálta, így most boldog és élvezi az életet.

forrás




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?