Celeb / Híresség

Emma Watson levetkőzött! A Harry Potter bombázó világsztárja félmeztelenül ünnepelte születésnapját – fotó

Emma Watson, akit már gyermekként megismert az egész világ a Harry Potter-filmsorozatban nyújtott alakítása miatt, április 15-én, hétfőn ünnepelte születésnapját, nem is akárhogyan.

 

 

 

A 34 éves színésznő, aki pár évvel ezelőtt már hátat fordított a színészkedésnek, és azóta már a rendezést is kipróbálta – bár azt nem tudni, végleg búcsút mondott-e a mozivászonnak –, remekül érzi most magát a bőrében. Tavaly decemberben a Vogue magazinnak adott interjújában is kitért arra, mennyire örül annak, hogy végre van saját hangja, kreatív tere és szuverenitása. Az pedig egyértelműen látszik, hogy mára már szó szerint kiugrik a bőréből, annyira önfeledt lehet a saját maga által kialakított világában.

A Harry Potter-filmek Hermione Grangerjének hétfőn volt a születésnapja, ezt pedig egy rendkívül felszabadult fotóval ünnepelte meg közösségi oldalán. Watson eddig sem riadt vissza a merész, keveset takaró ruhadarabok viseletétől, most azonban – az Instagram-oldalán megosztott második képen – félmeztelenül, mindössze egy nadrágban pózolt.


forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?