Belföld, Celeb / Híresség

Hivatalos: Majka az X-Faktor új mentora

Újabb lepel hullott le az idei X-Faktorról, Majka kiemelt szerepet kap az új évadban!

 

 

 

Múlt héten szerdán derült fény arra, hogy Gáspár Laci továbbra is erősíti a mentori székben a népszerű tehetségkutató műsor gárdáját, most pedig az is kiderült, ki az, aki még csatlakozik hozzá.

Ahogy korábban bejelentettük, Majka az év második felében az RTL-en lesz látható, ezért engem ért a megtiszteltetés, hogy bejelenthetem, hogy ő lesz a 2024-es X-Faktor egyik mentora– fogalmazott a tehetségkutató műsor senior kreatív producere, Verebély Marcell az RTL-nek, majd kitért arra is, a rapper a tapasztalataival és tudásával sokat fog tudni segíteni a fiatal tehetségeknek.

– Majka több mint tíz éve a hazai könnyűzenei élet egyik állócsillaga, gyakorlatilag mindent elért és mindent tud erről a szakmáról. Olyan szakmai tapasztalata van, amiért üzembiztosan érdemes lesz jelentkezni az X-Faktorba, hiszen ő lesz az egyik mentor, akivel majd együtt lehet dolgozni. Az nem is volt kérdés számunkra, hogy Gáspár Lacival folytatjuk az X-Faktor-os együttműködést, és amikor kiderült, hogy Majka fog mellette ülni, akkor nagyon fontos volt azt a szempontot figyelembe venni, hogy ők ismerik egymást. Két nagyon határozott személyiség, úgyhogy biztos rengeteg izgalmas pillanatot fognak okozni nekünk a képernyőn – tette hozzá Verebély Marcell.

A meglepetések azonban itt még nem értek véget, hiszen a közeli jövőben további két vadonatúj mentor kilétére is fény derül majd.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?