Celeb / Híresség

Előkerültek a fotók! Metzker Viki ledobta a textilt és megmutatott mindent magából!

Metzker Viki, a népszerű lemezlovas már a gimnáziumi éveiben elkezdett érdeklődni a modellkedés iránt. Nem véletlen, a csinos szőke lány akkor is meg volt áldva tökéletes idomokkal.

 

 

 

Talán kevesen tudják róla, de három szépségversenyen is elindult: a Miss Hungary-n, ahol különdíjas lett, a Miss Internet Hungary-n, ahol közönségdíjjal és “cyberspace különdíjjal” jutalmazták, és a Miss Tourism Hungary-n, ahol pedig fehérnemű különdíjas volt. Külön érdekesség, hogy pont az egyik verseny alatt az egyik feladatban énekelni kellett, és itt fedezte fel a Back To Black fontembere Bebe, Viki tehetségét. Az ő tanácsára kezdtek el stúdióban dalokat felvenni. Így került a playmate a zene közelébe. Több hazai címlapfotózása mellett talán a legfontosabb mérföldkő az volt, amikor Párizsban, Londonban, Münchenben és Milánóban több magazin számára is készített divatanyagot, címlapot.

Nánási Pál fotózta a CKM címlapfotókat, amelyeket IDE kattintva lehet megnézni, de később is készültek meztelen képek az akkor már szőke bombázóról.

AZ ÚJABB FOTÓKAT IDE KATTINTVA LEHET MEGNÉZNI!

forrás: reflektoronline.com




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?