Belföld, Sport

BORÁROS GÁBOR ÖSSZECSAP TOBAK PATRIKKAL

A Kiliti Promotions május 25-én, a székesfehérvári Alba Regia Sportcsarnokban megrendezi a Kiliti Boxing Showt, amelynek keretében összejön a Boráros Gábor–Tobak Patrik összecsapás – írja a Sportal.hu.

 

 

 

A cikkben az áll, hogy Tobak Patrik egy TikTok sztár, de van küzdősport múltja, állítása szerint kick-boxban 16 mérkőzést nyert Hollandiában, ahol a híres-neves Enfusion promócióban is versenyzett. Íme, az egyik kick-box mérkőzése:

A szabályrendszert nem tudjuk még pontosan, de mivel ez egy boxing show lesz, feltételezzük, hogy nem MMA-ban, hanem ökölvívásban kerül sor az összecsapásra.

A meccset Tobak erőltette, többször is kihívta a 31 profi MMA mérkőzéses tapasztalattal bíró Gábort, aki az utóbbi időkben egy évben csak egyszer bunyózott, az elmúlt három év alatt 2-1 a mérlege, legutóbb Marat Gafurovtól kapott ki az Absolute Championship Akhmat promócióban.

Gábor vonakodva bár, de végül elfogadta a kihívást:

„A srác megásta a saját sírját. Most ideje, hogy beletegyük!” – mondta a challenget elfogadó Gábor az Instagram-videójában.

Visszatér a „The Ring üzletemberbox” is, amely a nemzetközi árufuvarozás rettenthetetlen fenegyerekeinek nehézsúlyú küzdelme!
A gálán színre lép Kiliti Tamás, Berki Ferenc Jr. és Takács Dániel is.
Kiliti Boxing Show
Május 25., szombat
Alba Regia Sportcsarnok
Kapunyitás: 16:00
Kezdés: 17:00
forrás: totaldamage.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?