Belföld, Hírek

Jó hír jött az autósoknak! Az üzemanyag árról van szó

A Mol pénteken bejelentette, hogy a hűségprogramjában részt vevőknek a hétvégén olcsóbban adja az üzemanyagot.

 

 

 

A kedvezmény igénybevételéhez rendelkezni kell a Mol Move alkalmazással a mobiltelefonon, és természetesen ezt csak a Mol töltőállomásain használhatják ki. Literenként 10 forintos kedvezménnyel kínálnak üzemanyagot – írja a Világgazdaság.

Az akció vonatkozik az Evo, Evo plus és az LPG-termékekre is, viszont csak a márciusi hétvégéken érvényes. Vagyis ezúttal március 23-án, szombaton és március 24-én, vasárnap él, továbbá március 30–31-én. A tíz forintot kivétel nélkül az adott töltőállomás aktuális literenkénti áraiból engedik el. Ez automatikus, amint a vevő bemutatja a Mol Move digitális kártyáját.

Érdemes kiemelni, hogy flottás és áfás számlás vásárlásokra nem alkalmazzák a hétvégi kedvezményt, amiként az sem elhanyagolandó, hogy nem az összes Mol-kútnál lesz elérhető a program. Konkrét lista készült arról, mely benzinkutak árulhatják olcsóbban az üzemanyagot. A portál összesen 184 töltőállomást számolt, amelyek lényegében lefedik az országot. Van köztük budapesti kút, balatoni, szegedi, zalaegerszegi, valamint debreceni is.

forrás: blikk.hu




VÉLEMÉNY, HOZZÁSZÓLÁS?